Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ayakkabılar Teknoloji ile Kişiselleşiyor

Ayakkabılar Teknoloji ile Kişiselleşiyor

Vixole spor ayakkabıları, moda dünyasına teknolojiyi taşıyarak LED ekranlar aracılığıyla kişiselleştirme anlamında sınırsız olasılık sunuyor.

Giydiklerimizi kişiselleştirmek sevdiğimiz bir şey, kendimizden bir dokunuşla onları bize özel kılmak ve farklılaşmak… İşte bu kişiselleştirmede fütüristik bir dokunuş da Vixole spor ayakkabılarından geliyor.

Topuk kısmına yerleştirilmiş bir LED ekran ve 8 sensör aracılığıyla ayakkabılar istediğiniz görüntüyü oynatabiliyor. Tek ihtiyacınız olan ilgili uygulamayı akıllı telefonunuza indirmek. Bu sayede görseller ve hareketli GIF’leri ayakkabıların üzerine yansıtabiliyorsunuz. Hatta kendi tasarımınızı Vixole üzerinden satmanız bile mümkün olacak.

Ayakkabıların özellikleri bu kadarla da kalmıyor, modele göre adımlarınızı sayabilen, hareket ve müzik etkileşimi sunan, navigasyon sağlayan ayakkabılar da var. Etrafınızdaki müziğe ve sese göre tasarımınız hareket edebiliyor, ne kadar hareket ettiğiniz hesaplanabiliyor, hareketinize göre farklı tasarımlar sergilenebiliyor. Tüm malzemeler su geçirmez ve karda bile rahatlıkla giyilebiliyor.

Kablosuz şarj etme özelliğiyle özel Vixole tabanları üzerine yerleştirerek 2 saat içerisinde ayakkabıların şarjını doldurabiliyor, 8 saat aralıksız kullanabiliyorsunuz.

Vixole’in sunduğu uygulama geliştirme arayüzü sayesinde başka uygulamalarla birlikte çalıştırmak mümkün. Bu anlamda sınırsız potansiyel barındırıyor. Örneğin, Pokemon Go hack‘i ile giyenin kovalamakta olduğu Pokemon’ları tabanlarında gösterebilmesi gibi…

Bu yenilikçi ayakkabılar, Indiegogo üzerinden ön sipariş topluyor. Fiyatları 150-300 dolar arasında.

Görsel: Vixole