Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Axion ‘banner’ konserleri (gerçekten banner konserleri)

Axion ‘banner’ konserleri (gerçekten banner konserleri)

Bu kampanya 2009’da yapıldı ancak baya zaman geçti üzerinden.

Haber yapma zamanım olmadığından baya üzülmüştüm. Geçenlerde Eurubest ödüllerinde yeniden karşıma çıktı. Kendisi “Interactive” dalında Gold ödülü aldı.

Arşive eklenmesi gerekiyor artık madem bu kadar karşıma çıktı.

Axion, Dexia bankasının 12-25 yaş arasına hizmet verdiği gençlik bankacılığı. Gençleri kendi lehine çekmek için bu sene bir çok marka biliyorsunuz müzik konusuna el attı (GNC Turkcell, Coca Cola, TT Net vb)

Benzer bir şekilde Axion‘da müzik konusuna yönelmiş. Ancak site açıyım, oturup dinlesinler yerine internet üzerinde “bannerlarda” konserler düzenleyerek ünlü olmaya çalışan bir gruba destek olmayı teklif etmişler.

Konserlerde popüler olabilecek, kendini Myspace gibi müzik platformlarında duyurmaya çalışan gruplar kullanılmış. Toplamda 25 grup / banner konser yapılmış. En iyi grubu siteden oylayıp seçmişler.

Kazanan Belçika’nin en büyük konser salonlarından “Ancienne Belgique”da konser vermiş (konser aynı zamanda internetten de canlı yayınlanmış.)

Fikire bakınca lise müzik yarışmasından farklı değil kesinlikle. Ama özellikle deli banner bütçeleri ayırıp, grupları itiş tıkış bannerda şarkı söyletmek… İşte bu kısım beni benden ald 😀

Casestudy videosu:


Ornek banner konseri:

300x 250

728×90