Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Garanti’den Konser Takipçilerine Mobil Uygulama: KonserVe

Garanti’den Konser Takipçilerine Mobil Uygulama: KonserVe

KonserVe Garanti Bankası'nın sponsor olduğu konser etkinlikleri için avantajlar sağlayan bir mobil uygulama.

Zero’nun Şubat sayısını okurken karşıma çıktı bu mobil uygulama. Konser kitlelerin sosyal hayatının en önemli parçası. Her türlü deneyime açık, mutlu ve pozitif oldukları saatleri kapsıyor. Yalnızca konserlere özel sosyal mobil uygulamaların örneği ise çok fazla yok. Bu yüzden bir bankanın böyle bir uygulamayı sahiplenmesi fikri görülmeye değer. Garanti Bankası zaten şehrin kültür ve sanat aktivitelerinin büyük bir kısmına sponsor olduğu için böyle bir mobil uygulamanın arkasında rahatlıkla durabilmiş.

KonserVe mobil uygulamasını indirdiğinizde konser biletinizin barkodunu okutuyor ve puan kazanıyorsunuz. Uygulama içinde topladığınız puanları artırmak için gideceğiniz konseri Facebook, Twitter ya da Foursquare’de paylaşabilirsiniz. Elbette uygulama yalnızca markanın sponsor olduğu etkinlikler için çalışıyor ama bu da az buz bir depo değil. Unutmak istemediğiniz konserleri size hatırlatabiliyor bu uygulama ve en önemlisi biriken puanlarınız hediyeye dönüşebiliyor. Ödül katalogundan puanlarınızla alışveriş yapabiliyorsunuz, eğer uygulamda toplanan puanlar ücretsiz konser biletine dönüşürse uygulama harika bir hale gelebilir.
Uygulama buradan indiriliyor. Bu uygulama esasında daha önce GarantiTakvim adıyla kullanımda olan bir uygulamayken yeni kimliği KonserVe ile dikkat çekiyor. Tek bir amaca hizmet eden bu tür uygulamalar önemli.