Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Aviva’nın Yeni Kaskosu ile Artık Söz Sende

Aviva’nın Yeni Kaskosu ile Artık Söz Sende

Otomobil kullanmak kimileri için bir keyif, kimileri içinse bir ihtiyaç. Ancak hangi grupta olursanız olun kullandığınız otomobilin başına kötü bir şey gelmesi hem yorucu hem de üzücü olabiliyor. Öncelikle bir arabanın başına ne gibi görünmez kazalar gelebileceğini esprili şekilde anlatan bu video ile başlayalım;

 
Yeni nesil sigortacılık anlayışı ile yola çıkan Aviva’nın yeni kampanyası olan “Artık Söz Sende” ile otomobil kullanıcıları nasıl bir kasko istediklerini bir Facebook uygulaması ile paylaşıyorlar.
41? 29! tarafından hazırlanan kampanyanın bir diğer tanıtım videosunda televizyon ekranlarından da tanıdığımız Celal Pir başrolde oynuyor.

 
Katılımcılar Facebook’ta hem kendi araçları ile ilgili hem de arkadaşlarının yaşadığı dertleri paylaşabiliyor ve bunlar uygulamanın veritabanına alınıyor. Eşzamanlı olarak bu paylaşımlar açık bir oylamaya sunuluyor. Facebook ya da Twitter üzerinden yapılan paylaşımlar ile oy verilen kampanyada kullanıcı geribildirimleri jüri değerlendirmesinden geçecek ve finale kalan 3 derdin sahibi olan kullanıcılar Aviva’dan oldukça değerli hediyeler kazanacak.
Ancak daha da önemlisi Aviva, yeni kasko paketine bu 3 derdi de ek teminat şeklinde dahil ederek “Türkiye’nin yeni kaskosunu birlikte şekillendirelim” iddiasını hayata geçirmiş olacak.

Künye

Aviva – Artık Söz Sende
 
Aviva
Maurizio Pescarini, Işılay Tabak
 
41? 29!
Ajans Başkanı: Alemşah Öztürk
Kreatif Direktör: Seren Köroğlu
Kreatif Grup Başkanı: İlyas Eralp
Art Direktör: Mert Uzer
Metin Yazarları: Alperen Altınöz, Volkan Öge
ActionScript Geliştirici: Günay Sert
.Net Geliştirici: Uğur İşbul
Flash Animasyoncu: Gülşah Karasakal
 
Video Prodüksiyonu: Batesmotelpro
Prodüktör: Tansu Tunçel
Yönetmen: Kerim Barutçu
Görüntü Yönetmeni: Oktay Başpınar 
Müzik ve Ses Tasarımı: 3K 1A Prodüksiyon
 
Proje Yöneticisi: Aslı Nur Ergüzel
Marka Yöneticisi: Alize Öngül
Teknik Direktör: Hidayet Bayraktar
Sosyal Medya Yöneticisi: Alaaddin Özçam
Sosyal Medya Direktörü: Kutay Ateş