Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Audi’den Porsche’ye Le Mans Yarışına Hoşgeldin Ziyareti

Audi’den Porsche’ye Le Mans Yarışına Hoşgeldin Ziyareti

Aynı grup bünyesindeki iki markanın motor sporlarındaki rekabeti eğlenceli bir reklam filmine konu oldu.

Porsche, tarihi Le Mans yarışında toplam 16 galibiyetle en fazla birincilik kazanan marka takımı. Fakat marka 1998’den beri Le Mans’da yarışmıyordu. Audi’yse, son 13 yılda 11 birincilik gibi inanılmaz başarılı bir seriyle Le Mans’ı bugünlerde domine ediyor. Porsche bu yıl Le Mans’a ve Fia World Endurance Championship‘e geri döndü. LMP1 adlı en üst klasmanda artık Audi, Toyota ile birlikte Porsche de yarışacak, hatta takımın ana pilotlarından birisi geçtiğimiz yıl Formula 1’den emekli olarak Red Bull Racing’den ayrılan Mark Webber.

Porsche’nin Le Mans’a dönüşü için Audi’nin yaptığı reklamsa, gerçek bir meydan okuma. Filmde Audi’nin şampiyon aracı R18 e-tron quattro, Audi’nin merkezi Ingolstadt’tan yola çıkıp Stuttgart’a Porsche’nin merkezine bir ziyaret gerçekleştiriyor ve hoşgeldin mesajını kendi bildiği şekilde aktarıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=_3u_14CXSDg

Le Mans 24 saat yarışı bu haftasonu, 14 Haziran’da gerçekleşecek. Audi’nin kampanya ile duyurduğu özel sayfası da burada: http://www.audi-motorsport.com/de/en/home.html