Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Audi A1 ve A7 ile Havuzda Dans Gösterisi

Audi A1 ve A7 ile Havuzda Dans Gösterisi

Audi'nin BBH Londra tarafından hazırlanan Synchronized Swim başlıklı reklam filmi özel tasarlanmış kapalı havuzda adeta su balesi canlandırıyor.

Audi birbirinden ilginç reklam filmleri konseptine bir yenisini daha ekledi. Daha önceleri çölün ortasında kiralanabilen bir ev ile birlikte Audi R8 deneme sürüşü de sunan bir kampanya hazırlayan marka, otomobillerinin tarzını ve özelliğini reklamlarında yansıtmayı seviyor. BBH London tarafından hayata geçirilen bu reklam filmi de özel olarak hazırlanmış yüzme havuzunda geçiyor.

Bartle Bogle Hegarty London ajansı ve Audi markasının reklamını ödüllü yönetmen Johnny Hardstaff çekti. Reklam filmi iki farklı Audi modelinin karşı karşıya gelmesiyle başlıyor. Geçtiğimiz Ocak ayında piyasaya sürülen yeni A1 modeli ile daha ağır bir otomobil olan A7 modeli. A1 ve A7 model otomobiller, film için özel hazırlanmış yüzme havuzuna girip suyun içinde bir dansa başlıyorlar. Su balesini andıran dansı gerçekleştiren iki otomobilin çekimleri Ukrayna’da yapıldı. Audi Ukrayna’nın perakende pazarlama sorumlusu Anna Russel, A1 gibi küçük otomobillerin performansını göstermek için iki aracın senkronize dansının kullanılmasını başarılı buluyor.

Audi reklam filminde yeni sanatçılara yer veriyor

Marka çalışmasında genç sanatçılara da yer veriyor. Filmde kullanılan Genesis şarkısını (follow me, follow you) seslendiren Rina Mushonga, Audi’nin internet sitesinden ve Spotify’dan dinlenebiliyor. Reklam filmi, 15 Mart’ta yayınlandı. Televizyon ve sinema gösterimleri dışında dijital kanallarda da yer alıyor.

Künye

Marka: Audi
Ajans: BBH Londra
Yönetmen: Johnny Hardstaff
Yapımcı: Verity White
Film Yapımcısı: Matthew Towell
Asistan Yapımcı: Michelle Hagen
Yaratıcı Ekip: Freya Harrison, Gina Ramsden
Yaratıcı Direktör: Psembi Kinstan
Müşteri Yöneticisi: Jack Carter
Müşteri Direktörü: Dan Wallace
CCO: Ian Heartfield
Marka Pazarlama Yöneticisi: Laura Brennan
Stratejist: Sofia Bodger
Strateji Direktörü: Tom Patterson
Grup Strateji Direktörü: Will Lion
Prodüksiyon Şirketi: Independent Films
Post Prodüksiyon: The Mill
Editör: Joe Guest
Ses: 750mph, Sam Ashwell

Görsel: Youtube