Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Anthropologie’nin bu sezon kataloğu ‘Interaktif Flash Video’

Anthropologie’nin bu sezon kataloğu ‘Interaktif Flash Video’

En sevdigim marka hakkında haber yapma şansını kaçırmak istemedim. Anthropologie benim tanımımla modern sanat hatta giyilebilir sanat. Ürünlerinin şahane olmasının yanısıra her zaman vitrininden, iç dekoruna; websitesinden, kataloglarına kadar beraber çalıştığı insanlar konusunda ne kadar özenli ve zevkli olduğunu gösteren bir marka. Yani yalnızca moda tasarımcıları açısından değil işlerinin her noktasında, örneğin illüstratörleri açısından..

Bu sefer ise mailime gelen son haberleri ile ilk görenlerden oldum ki bu sezon koleksiyonlarını New York'un ağırlıklı olarak West Village ve Meatpacking District dolaylarında çektikleri interaktif flash video ile tanıtıyorlar. 10 ayrı kombinasyon; markanın şehirli, alternatif, etnik, yaratıcı gibi sıfatlardan beslenen kadınlarının günlük rutinlerinin geçtiği mekanlarda doğal bir şekilde gezen kadınların üzerinde görülüyor bu sefer. Fırına, çiçekçiye, bir kafeye, kitapçıya uğrayan ya da yalnizca sokakta yürüyen, bisiklet suren kadinlar; Anthropologi'liler. Nereye gitmek istediğinize siz karar veriyorsunuz.

Hem işin görsel olarak çok tatlı. Hem de biz kadınlar elbisenin askıda durduğu gibi durmadığını görmüş oluyoruz. Hangi ortamda ne tür bir kombinasyon yapılabileceği en önemlisi de o kıyafetin gerçek bir insan üzerinde nasıl durduğuna dair süper fikir veriyor. Malum, her vücut tipi farklıdır, kadınlar bunu çok önemser 🙂

Dediğim gibi bu işin markanın hedef kitlesi uzerinde cok etkili olacagina eminim, elde var 1 (ben).