Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Android Store Tarih Oluyor!

Android Store Tarih Oluyor!

Geçtiğimiz hafta uygulama sayısı 500.000'i geçen Google, yeni platformu Google Play'i duyurdu. Anlaşıldığı üzere yeni platformda, kitap, müzik, film olduğu gibi Android Market'ten buraya taşınacak. Böylece Android işletim sistemi kullanan cihazlar artık Android Market,  Google Book, Google Music gibi parça parça olan seçenekleri, Google Play'de derli toplu olarak bulabilecek.

Enteresan bir bilgi de Google Play'de bulunan "Play Music", "Books" ve "Films" uygulamaları IOS gibi başka işletim sistemlerini de destekleyecek.

Android kullanıcıları bir kez edindikleri film, kitap, müzik gibi içerikleri Google Play'in "bulut" sistemi ile telefonlarından, tabletlerinden ve bilgisayarlarından kolaylıkla erişebilecekler.

20.000 parçayı Google Play'in kendilerine sunduğu alanda depolayabilcek olan kullanıcılar, bu parçaları Google+ platformunda da arkadaşlarının bedava dinlemeleri için paylaşabilecekler.

Aşağıda da okumayı sevmeyenler için işin videoları var. Ama unutmayın ki verdiğim bilgilerin hepsini videolardan öğrenemezsiniz..

https://www.youtube.com/watch?v=TaZSMlq10oU

3,5 yıldır hizmet vermekte olan Android Market'le kısa süre sonra vedalaşmaya hazır olun.

Ücretli içerikler şuan için sadece aşağıdaki ülkelerden edinilebiliyor;

– Türkiye için 2012 yılı sonuna kadar gelecek.

Play Store’dan uygulama satın alınabilen ülkeler

– Filmler: USA, UK, Kanada ve Japonya

– Ücretli Elektronik Kitaplar: Avustralya, Amerika, Kanada ve İngiltere

– Müzikler: Sadece USA'de