Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
AMEX: Tweet ile İndirim Kazanmak

AMEX: Tweet ile İndirim Kazanmak

American Express kart sahipleri artık tweeter ile sevdikleri ürünler için indirim kazanabiliyorlar.

Kartınızı  sync.americanexpress.com/twitter adresinden Twitter ile senkronize edip, daha sonra American Express'in sunduğu fırsatları ya da diğer kullanıcıların takip ettiği ürünlerin hashtag'lerini tweet'lediğinizde indirim direkt olarak kartınıza yükleniyor, kupona veya şifreye gerek kalmıyor.

Kartınızı bir dükkanda ya da online alışverişte kullanıp tweetlediğiniz ürünü satın aldığınızda indirim otomatik olarak veriliyor. Kampanya kapsamında yer alan özel fırsat ürünleri American Express Twitter Sayfasında "favoriler" sekmesinde incelenebiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=0B-Km9vAIwo

American Express, kart sahiplerini perakendecilerle buluşturarak Twitter içeriğini alışverişe dönüştürüyor ve her iki tarafa da fayda sağlamış oluyor. Online ve offline ticareti birleştiren American Express, başarılı ve yenilikçi sosyal medya uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek Tweeter'ın ROI gücünü çok etkili bir şekilde gösteriyor.

Kampanya tanıtımı, Jay-Z'nin The Amex Sync Show adı altında verdiği ulusal bir konser ile 12 Mart'da yapıldı. Konser American Express'in Youtube sayfasından canlı olarak yayınlandı. Tabi sayfada kampanyaya direkt yönlendirme de bulunuyordu.