Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Akıllı Telefonunuza Dokunmadan Ne Kadar Durabilirsiniz?

Akıllı Telefonunuza Dokunmadan Ne Kadar Durabilirsiniz?

Motorola, Ashton Kutcher ile birlikte hazırladığı kampanya filminde, insanları “telefona dokunmadan ne kadar durabilirsin” testine sokuyor.

Motorola, #phonelove etiketli kampanyası için Ashton Kutcher ile birlikte bir grup insanı eğlenceli bir deneye tabi tutuyor ve telefonlarına dokunmadan ne kadar süre durabileceklerini test ediyor.

Bambaşka bir deney için çağırıldıklarını düşünen denekler tek başlarına testin yapılacağı odacığa alınıyorlar. Kutcher, deney başlamadan ölçüm aletlerinin kalibre edileceğini söyleyerek, deneklerin ellerini sahte ölçüm aletlerinin bulunduğu masaya koymalarını istiyor. Elleri, önlerindeki masanın üzerinde, telefonları ise ekranı ters çevrilmiş şekilde masada duran denekler odada tek başlarına kalıyor.

Bir süre sonra Ashton ve ekibi, deneklerin telefonlarına mesaj göndermeye veya aramaya başlıyor ve deneklerin yalancı kalibrasyonu bozmadan ne kadar dayanacaklarına bakılıyor. Sonuç beklenildiği gibi oluyor; denekler telefonlarına öyle bağımlı ki, ellerini koydukları cam masanın altından ekranı görmeye çalışıyor, meraktan kuduruyor ve sonunda dayanamayıp telefonlarına bakıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=_qUZai-kGgA
Motorola, aynı kampanya dahilinde, deneklerin akıllı telefonlarını yüksekten atıp kırdığı “Truth or Drop” isimli eğlenceli bir başka deney daha gerçekleştirmiş.

Her iki kampanya videosunun sonunda Kutcher, deneklerin önüne Motorola’nın yeni akıllı telefonlarını çıkarıp koyuyor ve “dokunmadan ses ile yönlendirme” gibi özelliklerini tanıtıyor.

Görsel; Youtube