Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Airbnb’de Kiralık Polly Pocket Evi

Airbnb’de Kiralık Polly Pocket Evi

Polly Pocket, 35. yılını gerçek boyutlu bir ev olarak Airbnb'de kiralanabilen Polly Pocket evi ile kutluyor.

Polly Pocket 90’lı yılların en ikonik oyuncaklarından biriydi. Küçük boyutlu, katlanabilir ve ayrıntılarla bezeli oyuncak setleri onu çocukların tercihi haline getirmişti. Özellikle tatil, kamp veya arkadaşlarda yatıya kalma gibi durumlarda yanlarında taşıdıkları oyuncaklardandı. Çocukluk yıllarına ait bu rüya gibi nesneleri gerçeğe dönüştüren Airbnb, konukların Eylül ayına bir gece için rezervasyon yaptırabileceği bir Polly Pocket evini hizmete sundu.

Airbnb’deki ev, 90’ların Slumber Party Fun kompaktından ilham alıyor. Vintage temalı, iki katlı ev nostaljik ayrıntılarla dolu olmasının yanı sıra, ziyaretçilerin çocukluk yıllarını yeniden anımsaması için tasarlanmış öğelerle dolu. Ziyaretçi her köşeyi keşfedip en sevdiği aktiviteleri yaptıktan  sonra, yıldızların altında uyumak için büyüleyici bir çadıra çekilebiliyor. Tasarımı yeterince havalı değilmiş gibi tüm yapı karanlıkta parlıyor.

Her köşesinde, ziyaretçiyi çocukluk yıllarına döndürecek detaylar saklı

Polly Pocket Airbnb evinde yapılacaklar arasında; Polly’nin en sevdiği renkteki nostaljik saç ve tırnak aksesuarlarıyla dolu makyaj masasında hazırlanmak, 90’lı yılların kalbinin hayal edebileceği her atıştırmalıkla piknik yapmak için buzdolabını yağmalamak, eğlenceli kombinler yaratmak için  gardırobunun tamamını denemek, çekicilik bilezikleri yapmak ve de Polly’nin geniş oturma odasında arkadaşlarla film izlemek sayılabilir.

Bu deneyim Polly Pocket’in 35. yılını kutlamak amacıyla yaratılmış. Polly yaptığı açıklamada, “Şimdiye kadarki en destansı kompaktımda doğum günü partimi ziyaret etmenizi ve kutlamamıza yardımcı olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Sıradan olanı sıra dışı hale getirdiğimiz memleketim Littleton’da ciddi bir pijama partisi eğlencesi yapalım. Nostaljik moda eğlencesiyle dolu dolabımdan, kompaktın etrafında saklı bıraktığım sürprizlere kadar yaşanacak maceralar var. Eğlence sonsuz!” diyor.

Konuklar, 12-14 Eylül tarihleri ​​arasında her biri dört konuk için geçerli olacak, kişi başı 89 dolar tutarındaki üç tek gecelik konaklamadan biri için rezervasyon yaptırabiliyor. Polly Pocket evi Littleton, Massachusetts’te. Konaklama rezervasyonu yapamayanlar, 16 Eylül – 6 Ekim tarihleri ​​arasında en fazla 12 misafirin katılabileceği 21 günlük deneyimden biri için Polly Pocket’i de ziyaret edebilir.

Görsel: Airbnb – Polly Pocket