Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Adidas, New York Moda Haftası Defilesini Sanal  Defile ile Destekledi

Adidas, New York Moda Haftası Defilesini Sanal Defile ile Destekledi

2013 ilkbahar/yaz koleksiyonu olan Y-3'yi NY Moda Haftası'nda tanıtan marka aynı zamanda sanal ve interaktif defile gerçekleştirdi.

Adidas New York Moda Haftası’ndaki 2013 ilkbahar/yaz koleksiyonu Y-3’yi defiledekilerle aynı zamanda ACNE Prodüksiyon ortaklığıyla dinamik interaktif canlı yayın olarak internet izleyicileriyle de buluşturdu. Sanal şovda ekran, podyumdan ve kulisten 4 ayrı görüntüye bölünmüş şekilde kullanılıyor ve izleyicilere ekstra özel görüntüler sunuyor.

Uygulamanın 4 ayrı parçada verdiği içeriklerden biri defileden görüntüler, biri özel parçaların detaylarını içeren görüntü, biri de kulisten çekimler. Eğer görüntülerden biri izleyicinin dikkatini çekerse o an uygulama üzerinden ekran görüntüsü alıp Pinterest’te tek bir tıkla otomatik olarak paylaşabiliyor.

Bu interaktif uygulamanın duyurusu da mikrositeye yönlendiren interaktif davetiyelerle yapılmış ve tüm dijital kanallar da duyurular için kullanılmış. Uygulamada 7 kamera kullanıldı, 4 görüntü verildi, 60 parça tanıtıldı. Twitter’da 50 milyon erişim elde edildi; 20 milyonu Çin’den olan ınternet aleminde totalde 80 milyon erişim gerçekleşti.