Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ad Age’in YouTube Trend Video Gösteren Yeni Arayüzü

Ad Age’in YouTube Trend Video Gösteren Yeni Arayüzü

Reklam ve pazarlama dünyasının önemli dergisi Ad Age, Google'ın YouTube'daki "orijinal içeriklere" yaptığı yatırımları da göz önüne alarak, YouTube'da vakit geçirenlerin oldukça faydalanabileceği bir video arayüz uygulaması geliştirmiş. YouTube'da haftalık trend olan ve şimdiye kadar en çok izlenen 25 orijinal kanal videosunu sürekli güncel tutan bu arayüz, kullanıcıya Ad Age sitesinin bir parçası olarak sunuluyor.

Şu an uygulamanın en önemli özelliği tabii ki konu başlıklarına göre trend videoları tek bir yerde toplaması. İlerleyen günlerde, mini bir YouTube platformu diyebileceğimiz arayüzün daha da geliştirilerek videoyu o an kaç kişi izlediği, nereden izlediği gibi özelliklerin de üzerine katılması planlanıyor.

Ad Age'in videoları kendi sitesinde, YouTube'a yönlendirme yapmadan yayınlaması şüphesiz kendisine de artı değerler katacaktır. İçerik üreticiler ve reklamcılar açısından video takip kolaylığı sağlayan uygulamaya bakalım ilk olarak hangi yenilik eklenecek, hep birlikte göreceğiz.