Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
8. Kırmızı Ödülleri

8. Kırmızı Ödülleri

(Ödül kazanan işler buradaki haberde)

Kırmızı Ödülleri 2011'de 8. yılını geride bırakmış olacak. 2003'ten beri sadece basın ilanı kategorisinde yaratıcılığa ödül veren bir yarışma olarak reklam sektörümüz için ayrı bir anlamı olan Kırmızı'da 24 Şubat 2011 gecesi katılımcı ajanslar 38 kategoride ödül almak için yarışacaklar. Bir tanesi ayrıca Kıpkırmızı adlı büyük ödülü de alacak.

Bigumigu geleneği bozmuyor ve yine Kırmızı Ödüllerini yerinden anlatıyor. Ödül gecesi Bigumigu'nun Twitter hesabından güncellemeler ve burada sitemizden canlı video yayınları yaparak geceye katılamayan takipçilerimize tüm töreni aktarmaya çalışacağız.

Yıllardır takip ettiğimiz Kırmızı Ödüllerinin geçen yıl gerçekleşen 7.sini de törenden canlı yayınlamıştık hatırlarsanız. Törenden önce ya da tören sırasında sorularınızı Twitter üzerinden @bigumigu'ya ya da @settar'dan bana iletirseniz o anda ilgilenmeye de çalışırız. Tabii "Git Karpat Polat'ın ensesine bir şaplak at!" gibi istekleri yerine getirmek pek mümkün olmaz, şimdiden söyliyim, hehe.

Kırmızı ilanlarında görünen reklamcılar: Kerem Özkut (Concept), İlker Dağlı (Leo Burnett), Sultan Engin (Grey), Volkan Dalkılıç (Grey), Barış Alemdar (Ultra Rpm), Sedef Türkay (Euro RSCG), Kerem Altuntaş (Concept), Öznur Söylem (Rafineri), Zeynep Kocabeyoğlu (Ultra Rpm), Gökçen Yücel (Rafineri), Sezen Serez (Manajans Thompson).