Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
7 Gün Boyunca Bir Yağmur Bulutuyla Gezen Adam

7 Gün Boyunca Bir Yağmur Bulutuyla Gezen Adam

Geox su geçirmez ayakkabı modelinin reklamı için Barselona'da bir adamın tepesine 7 gün boyunca yapay bir yağmur bulutu koyuyor.

Geox geçtiğimiz yıl su geçirmez ayakkabı modeli Amphibiox’un bu özelliğini vurgulamak için dünya üzerindeki en çok yağmur yağan yere yani Kuzey Hindistan’da Cherrapunjee’ye gitmişti. Bu proje de Cannes’da Gold Lion kazanmıştı. Marka aynı model için bu sene yeni bir deneyim yaratıyor ve ajansı SMFB Oslo ile bu ayakkabıyı şehrin ortasında Barselona’da denemeye karar veriyor. Barselona pek de yağışlı sayılmadığı için yapay yağmur bulutu yaratıyorlar.

Prodüksiyon şirketi MediaMonks ile çalışan marka güneşli günlerin içinde 7 gün boyunca durmadan yağmur yağdıran ve devamlı nem sağlayan bu bulutu bir adamın tepesine yerleştiriyor. İşe giden, bir buluşmaya giden, 7 gün içinde her türlü gündelik anı yaşayan talihsiz adamın tepesindeki yapay yağmur bulutundan toplamda 3 tane var. Tüm süreci ajans bir belgesel filmine de çeviriyor. Projenin bir de interaktif internet sitesi var.
Bu haberin üzerine bu video klibi hatırlamazsak olmaz: