Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
1. Kunduzlar Vak Dedi Şenliği!

1. Kunduzlar Vak Dedi Şenliği!

Evet.

Sonunda ördekler tarafından yetiştirilmiş tüm kunduzların buluşma zamanı geldi!

11 Aralık 2005 tarihinde ilk haberimiz online olduğundan beri 845 bigucu aramıza katıldi, 900’den fazla haber yaptık ve 6.300’den fazla yorumla güzel güzel tartıştık.

Bu arada bir sürü yeni yaratıcı bünyeler, cin fikirli fırlama arkadaşlarımız oldu. Viki’min tasarımı ve ortam yaratma becerisi sayesinde aramıza katılan herkes bir anda Bigu topluluğunun yazılı olmayan kurallarına uymaya ve birbirinden zeki ve yapıcı haberler, yorumlar eklemeye başladı.
Bigumigu, Viki ve Settar tarafından kurulduğu günün hemen ardından üyelerinin sahip çıktığı ve herkesin müthiş bir şekilde katkıda bulunarak geliştirdiği bir ortama dönüştü.

Reklam, tasarım, teknoloji ve pazarlama konularında yaratıcı, yeni ve ilgi çekici konuları düzinelik görsellerle anasayfadan inceleyerek bilgilenmek ve iyi vakit geçirmek isteyenlerin zeki yorumlarla zenginleştirdiği eşsiz bir zihin cimnastiği mekanı olduk. Reklamcılar, grafikerler, tasarımcılar, öğrenciler ve daha bir çok değişik meslek kolundan yüzlerce kişi için Bigumigu günlük hayatın önemli bir parçası artık. Üyelerimizden reklamcı Arda Erdik Ekşi Sözlük’te Bigu’yu çok güzel özetliyor:

“Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı”

Haydi şimdi tüm yaratıcı kunduzlar bir araya gelip tanışalım, eğlenelim, coşalım. Mesela 4 Kasım’da Beyoğlu’nda bir yerlerde. 4 Kasım uzun bayram tatilinden sonraki ilk cumartesi olduğu için çok uygun. Yer konusunda önerileri yorumlara da yazabilirsiniz, bana

settar(at)bigumigu(nokta)com

adresinden bir e-posta atarak da. Haydi, haydi hep birlikte vaklamaya!