Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Akıllı Bisiklet Tekerleği: The Copenhagen Wheel

Akıllı Bisiklet Tekerleği: The Copenhagen Wheel

The Copenhagen Wheel sürücüsünün davranışlarını sensörleriyle takip edebilen ve telefonuna gönderen akıllı bir bisiklet tekerleği.

El yapımı bu ürün Cambridge’de üretilmiş ve MIT’den lisanslı. Şu an kısıtlı sayıda satışta olan The Copenhagen Wheel var olan bisikletinizin tekerlekleri yerine geçiyor ve akıllı telefonunuzdan kontrol edilebiliyor. Esasında bu akıllı bisiklet tekerleri sizi kontrol ediyor.

Dünyanın en çok bisiklet kullanılan şehirlerinden Kopenhag’tan ismini alan ürün sizin bisiklet kullanma stilinizi öğrenebiliyor. Siz pedal çevirmeye başladığınız anda motoru çalışıyor, ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Telefonunuz yardımıyla kilitleyebildiğiniz tekerlek, ortasındaki kırmızı gövdedeki düzenek sayesinde kablosuz ağ bağlantısı kuruyor, değiştirilebilir pil bulunduruyor.

Bisiketle aldığınız yol boyunca ne kadar enerji harcadığınız gibi bilgileri doğrudan bu akıllı tekerlekten akıllı telefon ekranınıza aktarabilirsiniz. Bu bilgileri diğer bisiklet sürücüsü arkadaşlarınızla paylaşabilir ve performansınızı kıyaslayabilirsiniz.

500’den az sayıda ürün 700 dolara burada satışta.