Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yalnız Kalmak İsteyenler İçin Kişisel Pizza Hut Restoranı

Yalnız Kalmak İsteyenler İçin Kişisel Pizza Hut Restoranı

Pizza Hut, sadece kendine ayrılmış bir alanda "kişisel tava pizza"sını yemek isteyenler için "Personal Pan Pizza Hut" isimli kapsül restoranları hazırladı. 

Pizza Hut, Ulusal Pizza Ayı’na özel olarak “tek kişilik masa” konseptini “Personal Pan Pizza Hut” isimli mekanlara taşıdı. Aslındabu minik restoranlar, 15 cm’lik Kişisel Tava Pizza’yı (Personal Pan Pizza) tanıtan eğlenceli bir kampanya.

Restoranlarda yemek yiyecek olanların rezervasyon yaptırması gerekiyor. Minyatür Pizza Hut’ta özel olarak Kişisel Tava Pizza servis ediliyor ve konukların bu yazın başında tanıtılan yeni malzemelerle pastalarını kişiselleştirmelerine olanak sağlanıyor.

Kişisel alana ve kişisel pizzaya saygı

Şirketin bugüne kadarki en küçük yalnızca rezervasyona dayalı yemek deneyimi olan Personal Pan Pizza Hut, klasik Pizza Hut dekorunu yansıtan tasarım öğelerine nostaljik bir dokunuş katıyor. Kişiselleştirme için markanın genişletilmiş üst ürün yelpazesinde Pesto Swirl, Baharatlı Sos, Tavuk Sosis, Taze Doğranmış Sarımsak ve Karamelize Soğan gibi seçenekler yer alıyor.

Pizza Hut’ın pazarlama müdürü Melissa Friebe mini restoranlar hakkında şu açıklamayı yapmış: “Biz sadece pizza servisi yapmıyoruz; konuklarımızın Kişisel Tava Pizza’yı yenilikçi, modern ve tabii ki kişiselleştirilmiş bir şekilde nasıl deneyimleyebileceklerini yeniden tasarlıyoruz. Konuklarımızın markamız hakkında her zaman sevdikleri şeyleri geleceğimizle ilgili heyecan duydukları şeylerle birleştiren en ikonik tekliflerimizden birini kutlamanın eğlenceli ve taze bir anlamı: modern malzemeler ve tarifler, yenilikçi konseptler ve Instagram’lık deneyimler.”

Personal Pan Pizza Hut, New York City bölgesinde bugünden itabaren yalnızca iki gün açık olacak. 22 Ekim 2024’te 15:00 – 17:00 ve 23 Ekim’de 12:00 – 19:00 arasında hizmet verecek. Rezervasyonlar ilk gelen alır esasına göre yapılıyor ve ilk rezervasyonları kaçıranlar için bir bekleme listesi mevcut.

Görsel: Pizza Hut