Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Coca-Cola Reklamında Tyler, The Creator Ritimleri

Coca-Cola Reklamında Tyler, The Creator Ritimleri

Coca-Cola, Tyler, The Creator iş birliğinde gerçekleşen reklam filmi Open That Coca-Cola’yı yayınladı.

Coca-Cola ülkelerin kendi kültürüne özgü tınılarını, mutluluk odaklı ritimleri reklam filmlerinde kullanıyor. Öyle ki markanın Spotify’da reklam filmlerinde kullandığı müziklerin bir listesi bile bulunuyor. Coca-Cola’nın son reklam filminin müziğinde ise son iki albümü Flower Boy ve IGOR ile büyük beğeni toplayan rap sanatçısı Tyler, the Creator’ın imzası bulunuyor.

Bir Coca-Cola ile başlayan dans

Open That Coca-Cola başlıklı iki dakikalık reklam filmi sıcak bir günde soğuk bir Coca-Cola açmanın verdiği hazzı vurguluyor. Markanın daha önceden de ön plana çıkardığı bu anlatı Tyler, the Creator’ın yorumuyla birleşiyor. Filmde bir kişinin bir şişe Coca-Cola açtığını ve ilk yudumla birlikte kendini müziğe bıraktığını görüyoruz. Tyler, the Creator dokunuşunun hissedildiği, tat ve yudumlama kelimelerinin ön planda olduğu müzikte ayak hareketleri ritme eşlik ediyor.

Sanatçı reklam filminin yayınlanmasının ardından üretim süreci ile ilgili birkaç bilgiye de yer veriyor. Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda filmin girişindeki flütü kendisinin çaldığını belirten Tyler, the Creator, reklam filmlerin böyle müziklere ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Tyler, the Creator, geçtiğimiz yıl 62. Grammy Ödülleri’nde IGOR ile En İyi Rap Albümü ödülünün sahibi olmuştu. Albüm, Billboard 200 listesinde bir numaraya kadar yükselmişti.

Görsel: YouTube