Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Beşiktaş’ın Gençleri Dünyayı Kurtarma Mücadelesinde

Beşiktaş’ın Gençleri Dünyayı Kurtarma Mücadelesinde

Beşiktaş Kulübü, Asurafilm ortak yapımıyla akıllı telefonlar için yeni manga stili GA!TOON türünde manga çıkarmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, manga kavramına yepyeni bir boyut getiren yeni bir manga stiliyle takımı Japon kültürüne yakınlaştıracak projeye imza atıyor. GA!TOON tarafından hazırlanacak Ramble League serisinde Beşiktaş genç takımı oyuncuları heyecanlı bir serüvene atılıyor. Geçtiğimiz hafta kısa tanıtım animasyon filmini yayınlayan şirket, 21 Ağustos’ta projenin detaylarını da paylaştı.

GA!TOON ile manga zenginleşiyor

GA!TOON kendini animeden de mangadan da farklı olarak konumlandırıyor. Fransızca kökenli olan anime Japon çizgi filmlerine verilen isimken manga Japon çizgi roman sanatı olarak geçiyor. Manga; konuşma balonları, yansıma sözcükler ve okuma sırasına sahip en fazla 6 kare film içeren devamlı resimlerden oluşuyor. GA!TOON ise akıllı telefon kullanıcıları için yepyeni ve farklı bir stil oluşturuyor.

GA!TOON, manganın son iki harfinden ve çizgi roman kelimesinden türetilmiş. Eski çizgi roman anlayışından daha farklı olan ardaşık çizgi roman sanatı manganın cep telefonlarına adapte olmuş şekli gibi düşünülebilir. GA!TOON ile hikayeye, karaktere ve resimlere ek olarak müzikler kullanılıyor.

Beşiktaşlı genç karakterlerin mücadelesi başlıyor

Fantastik bir evrende geçecek olan seride ana karakter Kartal. Ayrıca Beşiktaş’ın emektar malzemecisi Süreyya Soner’e atıfta bulunan Süreyya karakteri ve Akan, İlhan, Ceyda gibi Türk karakterler bulunuyor. Seride bu isimlerin dışında Lacquer, Yui, Yuşa, D.D. gibi farklı karakterler de yer alıyor. Kısa tanıtım filminde gösterilene göre hikayede Beşiktaş genç takımı oyuncuları kötü uzay yaratığına karşı bir savaş verecek ve evreni yok olmaktan kurtarmaya çalışacak.

Görsel: YouTube, Instagram