Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Hayatın Her Anı Değerlidir

Hayatın Her Anı Değerlidir

Kruger Products hayatın her anından kesitler sunduğu reklam filmi ile bizi birbirimize bağlayan en önemli özelliğimizi, insanlığımızı, kutluyor.

Sevinç gözyaşları, duygusal anlar, dökülen içecekler, burun kanamaları, kirlenmiş zeminler. Hayatın her anında peçeteler ve kağıt havlular kullanılıyor. Peçete, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, bebek bezi üreticisi Kruger Products da alışılagelmiş peçete ve tuvalet kağıdı reklamlarından farklı Unapologetically Human isimli bir reklam filmiyle tüketicilerine her zaman yanınızdayız mesajı veriyor.

Kruger Products bizi birbirimize bağlayan tek gerçeğin insalık olduğunu gösteriyor

Cashmere, Purex, SpongeTowels, Scotties markalarını tüketiciyle buluşturan Kruger Products farklılıklara rağmen hepimizin insan olduğunu hatırlatıyor. Broken Heart Love Affair tarafından hazırlanan kampanya saf duyguları, zorlu zamanları, eğlenceli anları yani kısacası hayatın kendisini anlatıyor. Kruger Products, beşikten mezara kadar hayatın her anından bir kesitin yer aldığı reklam filminde ürünlerinin yaşam boyunca ne kadar çok kullanılabildiğini de göstermiş oluyor.

Asıl mesele tüketicinin hikayesini anlatmak

Mark Zibert tarafından yönetilen film pişmanlık duymadan gönlünce yaşamanın basit ama etkili noktalarına değiniyor. Gündelik yaşamda her an karşımıza çıkabilecek durumlar tüm sadeliğiyle aktarılıyor. Rag’n’Bone Man’in Human parçası filme eşlik ediyor ve sahneleri daha anlamlı kılıyor.

Broken Heart Love Affair ortağı ve baş strateji sorumlusu Jay Chaney, markanın hikayesini basitçe anlatmak yerine tüketicilerin hikayesini kavramanın ve anlatmanın asıl mesele olduğuna değiniyor. Unapologetically Human kampanyasıyla tam olarak bunu başardıklarının altını çiziyor.

Künye

Müşteri: Kruger Products L.P.
CMO: Susan Irving
Ajans: Broken Heart Love Affair
Yaratıcı Ekip: Carlos Moreno, Denise Rossetto, Todd Mackie
Strateji: Jay Chaney
Ajans Yapımcısı: Erica Metcalfe
Prodüksiyon Şirketi: Scouts Honour
Yönetmen: Mark Zibert
İdari Yapımcı: Rita Popielak & Simon Dragland
Görüntü Yönetmeni: Mark Zibert & Eric Kaskens
Fotoğraf: Chris Woods
Oyuncu Seçimi: Shasta Lutz / Jigsaw
Düzenleme: Graham Chisholm / Married To Giants
Renklendirme: Wade Odlum / Alter Ego
VFX: Sean Cochrane / The Vanity
Ses: Joey Serlin /Vapor Music
Ajans Takımı: Joline Matika, Mae Thomas

Görsel: YouTube