Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sıla OPPO ile Çektiği Fotoğraflarla Sergi Açıyor

Sıla OPPO ile Çektiği Fotoğraflarla Sergi Açıyor

OPPO Türkiye'nin marka yüzü olan Sıla şirketin A Serisi 2020 modellerinin tanıtımı için çekilen reklam filminde şarkıcılığı bırakıp fotoğrafçı oluyor.

Akıllı telefon üreticisi OPPO bu yılın başlarında Türkiye pazarına giriş yapmıştı. Telefon satışlarının başlaması ile birlikte çağrı merkezini de hizmete açtığını duyuran şirket pazarda yer alan rakipleri karşısında yer bulabilmek için dikkat çekici bir kampanyaya imza attı. A Serisi 2020 modellerinin tanıtımı için ünlü şarkıcı Sıla ile iş birliği yapan OPPO Türkiye, şarkıcıyı markanın reklam yüzü yaptı.

Sıla Oppo marka telefonu ile birlikte yollara düşüyor

Havas İstanbul tarafından hazırlanan kampanya Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde geçiyor. Hareketli ve eğlenceli senaryoya sahip reklam filminin çekimleri üç gün sürerken prodüksiyon süreci Kala Film tarafından gerçekleştirildi.

48 megapiksel ultra geniş dörtlü kameraya sahip Oppo A9 ve Oppo A5’in reklam filmi Sıla’nın konser öncesi hazırlıkları ile açılıyor. Hazırlık sırasında çektiği fotoğrafları çevresindekilere gösteren Sıla tüm övgüyü OPPO telefonlarının kamerası alması sonucu konsere çıkmaktan vazgeçip kendini yollara vuruyor ve olayın kamerada değil kendi bakış açısında olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Yol boyunca çektiği karelerde de övgüyü Oppo modellerine kaptıran Sıla müziği tamamen bırakıp fotoğrafçılığa yöneliyor ve seyahati sırasında çektiği fotoğrafları sergilemeye başlıyor. Sıla sergiye gelen Oppo kullanıcısı bir hayranına ise kendisinin de süreç boyunca hissettiği duyguyu yaşatıyor. Oppo marka telefonu eline alan sanatçı telefonun kamerasını överek hayranına benzer duyguları yaşatıyor.

OPPO Türkiye marka yüzü Sıla ile birlikte pazarda iddialı bit konuma gelmeyi hedefliyor

“Onun Yeteneği #SeninYeteneğin” başlığı ile paylaşılan reklam kampanyası televizyon, sinema ve dijital mecralarda gösterimde olacak. OPPO Türkiye yıl boyunca çeşitli dijital mecralarda ilerleyecek olan kampanyanın yeni sürprizlerle devam edeceğini bildiriyor. Yeni reklam filmleri ile kamera özelliği gibi OPPO ürünlerinin ayrıcalıklarını kullanıcıya tanıtmayı hedefleyen şirket marka yüzü olan Sıla ile birlikte pazarda iddialı konuma gelmeyi hedefliyor.

Künye

Müşteri: OPPO Türkiye
Müşteri Yetkilisi: Weijian Zhou, Sibel Esenalp, Belemir Özkırım, Beyke Boybeyleri
Ajans: Havas İstanbul
CCO: Ergin Binyıldız
Yaratıcı Yönetmen: Yavuzhan Gel
Strateji Direktörü: Ayça Çınar
Yaratıcı Ekip: Ahmet Sefer, Betül Saykan, Can Yaylacıkoral, Mehmet Eren Altuniş, Dilara Tuncer
Müşteri İlişkileri Direktörü: Birol Ecevit
Müşteri İlişkileri: Özge Asan Dereçayır, İlayda Bahçıvan
Dijital Prodüktör: Mustafa Bulek
Sosyal Medya Ekibi: Serpil Şahin, Ece Özmet İşsever, Tuğçe Özel
Prodüksiyon Ekibi: Sıla Salgın, Gözde Bilir
Prodüksiyon Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Turgut Akaçık
Post Prodüksiyon:1000 Volt
Müzik: 3K1A
Fotoğraf Stüdyosu: PPR İstanbul
Fotoğrafçı: Emre Ünal
Medya Ajansı: Carat Türkiye
PR Ajansı: On İletişim
Mecra: TV, Dijital, Sinema, Açıkhava

Görsel: Youtube