Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Roller Tersine Dönse de Hayatın Her Anında Birlikte Yürümek

Roller Tersine Dönse de Hayatın Her Anında Birlikte Yürümek

Concept tarafından Allianz Sigorta için hazırlanan reklam filmi baba oğul arasında yaşanan duygusal zamanların ve anıların bir kesitini sunuyor.

Doğmak, büyümek, yaşamak ve ölmek döngüsüne sahip hayatımızda yaşanan ilişkilerde bir döngü üzerinde ilerliyor. Yeni doğan bir bebek bakıma ve sevgiye muhtaç oluyor. Annenin ve babanın özenle hayata hazırladığı çocuk ilgiyi de bilgiyi de ilk olarak ailesinden öğreniyor ve hayata hazırlanıyor. Tabii yıllar içinde yavaş yavaş roller de değişiyor. Çocuklar büyürken ebeveynler yaşlanıyor. Yaşamın ta kendisi olan bu döngüde anneler ve babalar büyüdükçe hareketleri kısıtlanıyor, hastalıklar ortaya çıkıyor. Artık çocukların onlarla ilgilenmesi gerekiyor.

Allianz Sigorta da yaşamın döngüsünü, baba oğul arasında yaşanan ilişkileri bir dakikalık duygusal bir film ile gösteriyor. Ekranın iki tarafından gerçekleşen iki farklı hikaye ile duygusal anlar yaşatırken sigortanın hayatın her anında gerekli olabileceği mesajını da derinden veriyor.

Çocuk yetiştirmekle bir büyüğe bakmak arasındaki benzerlikler

Concept tarafından hazırlanan reklam filmi iki farklı hikayeyi ele alıyor. Her iki hikaye de hastanede başlıyor. Ekranın sol tarafında hayata gözlerini açan bir bebek yer alırken diğerinde ameliyat için acil olarak hastaneye yatırılan bir yaşlı bulunuyor. Eş zamanlı olarak ilerleyen hikayelerin birisinde sevinç diğerinde endişeli bekleyiş yaşanıyor. Yaşananların ortak paydasında ise baba oğul ilişkileri bulunuyor. Bir tarafta yeni baba olan genç adam çocuğunu yıkarken diğerinde babasını hastaneden çıkaran oğul onunla özenle ilgileniyor. Bir tarafta tekerlekli sandalyede çılgınca eğlenen baba diğer tarafta bisiklet sürme heyecanını yaşayan çocuk. Zamanlar ve yaşlar farklı olsa bile bir baba ile oğul arasında benzer duyguların paylaşıldığı anlar gösteriliyor.

Allianz Sigorta sevdiklerinin hep yanında olman için farklı sigorta seçenekleri sunuyor

Babalar ve çocuklar birbirleriyle sarılmasının ardından film sona eriyor ve reklam “Hep yanlarında ol diye. Allianz seninle ve sevdiklerinle” sözleriyle son buluyor. Hayatın getirdiği zorluklara ve güzelliklere birlikte göğüs geren baba ve oğul ilişkisinin anlatıldığı reklam filmi şirketin sağlık sigortası, hayat sigortası gibi farklı sigorta seçeneklerine vurgu yapıyor.

#YanlarındaOlDiye etiketi ile paylaşılan reklam filmine Cem Adrian ve Hande Mehan’ın seslendirdiği söz ve bestesi İlhan Şeşen’e ait olan Sen Benim Şarkılarımsın parçası eşlik ediyor.

Künye

Müşteri: Allianz Sigorta
Müşteri Yetkilisi: Onur Kırcı, Mehmet Nakkaşoğlu, Gözde Kersu
Ajans: Concept
Yönetici Yaratıcı Yönetmen: Kerem Özkut
Yaratıcı Yönetmenler: Deniz Ergin, Umut Dizdar, Sedat Dündar
Yaratıcı Grup: Emre Günaydın, Berke Gülçiçek
Müşteri İlişkileri Direktörü: Barış Alemdar
Müşteri İlişkileri: Özlem Najdi, Gökçe Ünal Bozyel, Kübra Özdemir
Ajans Prodüktörü: Mert Turan, Canan Polat
Dijital İletişim Direktörü:  Emrah Dalgıç
Prodüksiyon Şirketi: Depo Film
Yapımcı: Cüneyt Utkular, Melih Kokucu, Ender Sevim
Yönetmen: Serdar Dönmez
Görüntü Yönetmeni: Michel Dierickx
Müzik: Sen Benim Şarkılarımsın
Yorum: Cem Adrian & Hande Mehan
Söz- Beste: İlhan Şeşen (Median Müzik Edisyon)
Yapım: ADR Yapım
Post Prodüksiyon: ABT
Medya Ajansı: Mindshare

Görsel: Youtube