Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Rönesans Kadınlarının Havuz Başı Partisi

Rönesans Kadınlarının Havuz Başı Partisi

Ben Goldstein Rönesans kadınlarını havuz başı partilerde eğlendirdiği bir hayal gücüne sahip; stadyumların içerisini suyla dolduruyor ve tüm Rönesans güzellerini oradaki partisine davet ediyor.

Rönesans dönemi eserlerini ve günümüz dönemini birbiri içerisinde eritmeyi seviyor sanatçılar. Geçmiş ve bugünü içeren kolajlar birbirlerine doğru şekilde temas ederse yer yer komik ya da yer yer düşündürücü yeni eserler ortaya çıkabiliyor. İsrailli mimar Ben Goldstein de geçmişle günümüzü birlikte hayal ediyor ve ortaya eğlenceli fikirler çıkartıyor.

Bütün 18. Yüzyıl Burada Mı?

Ben Goldstein Rönesans kadınlarını havuz başı partilerde eğlendirdiği bir hayal gücüne sahip. Stadyumların içerisini suyla dolduruyor mimar ve tüm Rönesans güzellerini oradaki partisine davet ediyor. Binaların siyah-beyaz fotoğrafları üzerine renkli kolaj çalışmalar yapan mimar böylece güzel ve dokusu olan çalışmalar yapabiliyor.

Sanatçı özellikle Pier Luigi’nin büyük stadyumlarını, sergi salonları ve hangarlarını gördüğünde büyülenip hayallere dalıyormuş. Ara ara o yapıları suyla doldurup orada yüzmeyi hayal eden mimar sonra kendine neden ben yüzeceğime o tablolardaki güzeller yüzmüyor diye soruyor.

Düşünün, bir havuz başı partidesiniz ve Mona Lisa yanı başınızda güneşleniyor. Ya da inci küpeli kız arkadaşlarıyla suda şakalaşıyor.

Görsel: Ben Goldstein