Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Regl Döneminde Seks İçin Tasarlanmış Battaniye

Regl Döneminde Seks İçin Tasarlanmış Battaniye

Thinx Period Sex Blanket; 4 katmanlı emici tenolojisiyle, regl dönemindeki cinsellik konusundaki tabuları yıkmayı amaçlayan bir battaniye.

Geçtiğimiz sene regl konusundaki tabuları deviren işler büyük gündem yarattı. Bodyform’un kanı kırmızı rengiyle gösterdiği #BloodNormal; Cannes Lions’da Glass kategorisinde Grand Prix alırken ödülleri toplarken Pornhub adet dönemindeki sancıları azaltmak için bol bol orgazm önerdi. Her iki kampanya da regli normalleştirmek ve regl kanı, regl döneminde seks gibi üzerinde konuşulmayan konuları gündeme getirmeyi amaçlıyordu. Bugünkü haberimizin konusu ise regl dönemine yönelik iç çamaşırları üreten Thinx’in regl döneminde seks için yarattığı özel battaniye.

Thinx’in iç çamaşırları, tampon veya ped yerine kullanılıyor. Kanı emen özel bir teknolojiyle üretilen bu çamaşırlar, regl dönemine yönelik yenilikçi bir ürün. Period Sex Blanket adlı battaniye ise markanın iç çamaşırlarıyla aynı teknolojiyle 4 katmanlı olarak üretilmiş. İç çamaşırları gibi battaniye de sıvıyı, yani kanı, emiyor. “Regl olan insanlar için bir seks battaniyesi” sloganıyla tanıtılan ürün, Thinx’in cinsellik odaklı ilk ürünü. Fiyatı ise biraz tuzlu, 1700 TL civarında.

Battaniyenin bir tarafı kırmızı işlemeli satenden. V harfini andırır bir deseni var. Diğer tarafı ise siyah ve emici pamukludan. Regl durumunuza ve o an canınızın istediği aktiviteye göre hangi tarafı kullanacağınızı siz seçiyorsunuz. Çarşaflarınızın kan içinde kalacağından da endişelenmeniz gerekmiyor. Battaniyeyi soğuk suyla yıkayarak temizleyebiliyorsunuz.

thinx_regl_bigumigu_13

Bir Tüketiciden Gelen Öneri

Ürünün çıkış noktası ise çağrı merkezine gelen bir tüketici önerisi. Yani böyle bir talep veya ihtiyaç gerçekten de var. Thinx de regl dönemi ve cinsel sağlık konusunda çalışan bir marka olduğundan bu öneriyi değerlendirmiş. Amacı ise toplumsal bir tabuyu konuşulur kılmak: Regl sırasında seks. Diyeceksiniz ki, toplumumuzda kadın cinselliği ne kadar konuşulabiliyor ki, regl sırasındaki konuşulsun. Haklısınız tabii. Bu konuların biraz daha konuşulabilir olduğu toplumlar için hoş bir adım olduğu muhakkak.

thinx_regl_bigumigu_5

thinx_regl_bigumigu_13 thinx_regl_bigumigu_13

Görsel: Thinx