Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı

Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı

Beautyspot'ın el yapımı takıları, gerçekçi görünümlere sahip gezegenlerle Güneş Sistemi'ni tasvir ediyor.

Galaksi, Güneş Sistemi ve uzay temalı tasarımlar, uzayla ilgili yeni keşiflerin ve yeni teknolojilerin de etkisiyle son yıllarda oldukça popüler. Güneş Sistemi temalı büyüleyici cam küreler yaratan Satoshi Tomizu’nun çalışmalarına yer vermiştik. Beautyspot da benzer bir estetikle Solar System adlı bir aksesuar serisi üretiyor.

Uzay ve gök bilimi tutkunları için

Elon Musk insanları, uygun maliyetlere uzaya taşımanın peşinde ama bu hedefin gerçekleşmesini beklerken gezegenlerin bize gelmesi de fena olmaz. Hiç değilse birer aksesuar aracılığıyla bu tutkuyu dışa vurmakta sakınca yok. Ukraynalı iki kardeşin yarattığı bir marka olan Beautyspot da meraklılarına bu amaçla; Neptün, Merkür, Dünya, Mars, Jüpiter, Venüs ve bunların yanı sıra Ay’ın bir arada ya da ayrı ayrı bulunduğu takılar sunuyor. Gök cisimleri, siyah polimer kil üzerine basılmış ve parlak reçine kaplamayla korunan yüksek kaliteli bir görünüme sahipler. Aksesuarların tamamı el yapımı ve talep doğrultusunda kişiselleştirilebiliyorlar.

Beautyspot’ın tasarımlarını Etsy mağazası üzerinden edinebilir, Instagram ve Facebook sayfası aracılığıyla takip edebilirsiniz.

Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı Gitmeyi Hayal Ettiğin Gezegenleri Üzerinde Taşı

Görsel: Etsy
Manşet görseli düzenlenmiştir.