Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Asya Pasifik Bölgesinin Etki Odaklı En Büyük Yarışması Tangrams

Asya Pasifik Bölgesinin Etki Odaklı En Büyük Yarışması Tangrams

Etki ve strateji başlıklarını odağına alan ve bölgenin bu konudaki en büyük yarışması Tangrams, 26-28 Eylül'de Singapur'da.

Reklamcılığın doğasının bir parçası da ödül törenleri. Ulusal veya uluslararası, küçük veya büyük ölçekli, belirli bir dikeye odaklanan veya onlarca farklı kategorisi olan pek çok reklam ve yaratıcılık yarışması var. Yarışmaların reklamcılar üzerindeki en büyük etkisi de ödül kazanarak başarısını kanıtlaması için alan yaratması. Adeta ektiklerini biçiyorlar ve tıpkı sporculara şampiyonluklar ardından takdim edilen yüzük, kupa, madalya gibi reklamcılar da ödüle kavuşuyor. Asya Pasifik bölgesinde etki ve stratejiye odaklanan en büyük etkinliği Tangrams da bu yönleriyle değer yaratan bir yarışma.

Bigumigu’nun da resmi medya partneri olduğu Tangrams, Asya Pasifik bölgesinde yıl boyunca üretilmiş etki, dijital strateji, medya stratejisi, veri ve analiz, e-ticaret kategorilerindeki çalışmaları ödüllendiriyor. 2017 yılında 1200’den fazla başvuru kabul eden yarışma bu yıl 26-28 Eylül’de Spikes Asia kapsamında Singapur’da düzenlenecek.

Bu yıl 16. kez düzenlenecek

5 ana kategoride değerlendirilen kampanyalar Platin, Altın, Gümüş ve Bronz ödüllerle derecelendirilecek. Ayrıca her kategoride en yüksek puanı alan ajanslar Yılın Ajansı unvanına layık görülecek. Kategori gözetmeksizin en yüksek puanı alan ajans ise “Tangrams Effectiveness Network of the Year” ödülüyle taçlandırılacak.

Görsel: Tangrams