Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Shooz ile Her Gün Farklı Bir Ayakkabınız Olsun

Shooz ile Her Gün Farklı Bir Ayakkabınız Olsun

Shooz, seyahat çantasındaki alan sıkıntısını azaltan, modüler ve ekonomik bir ayakkabı çözümü sunuyor.

İtalyan tasarımı modüler teknoloji ürünü Shooz, fermuarı sayesinde farklı alternatifler arasından seçeceğiniz derileri ergonomik yapıdaki tek bir tabana sabitleyebildiğiniz bir ayakkabı. Artık seyahate çıkarken yaşanan “bavulda yer kalmaması sıkıntısı” ortadan kalkıyor.

Hem spor, hem klasik

Shooz ayakkabı, koşuya çıkacağınız, yürüyüş yapacağınız zaman ya da gece gezmelerinde de sportif Corsa ve Mocassino üst deri seçenekleriyle size eşlik ediyor. Farklı renklerdeki bağcıklı, klasik görünümdeki Duilio veya Stringa derilerle birlikte iş hayatında da kullanılabiliyor.

Kişiselleştirilebilen bu ayakkabılar, kompakt yapısıyla çanta veya bavulda az yer kaplıyor, kolayca taşınabiliyor ve ekonomik bir çözüm sunuyor. Ayrıca, stilinizi yansıtırken, daha az atık üretmenize yardımcı oluyorak karbon ayak izini de azaltıyor. Shooz ile yapmanız gereken tek şey hangi deriyi kullanacağınızı belirlemek, fermuarla tercih ettiğiniz 3 tabandan birine sabitlemek ve yola devam etmek.

Shooz da bir Kickstarter kampanyası

Bir süre önce Kickstarter’da başarılı bir kampanya ile fonlandı ve hedeflediği rakamın üstünde bir destek görmeyi başardı. Bu modüler ayakkabılara 60 pound ve kargo ücreti dahilinde dünyanın her yerinden sahip olabilirsiniz.

 

 

Görsel: Kickstarter, YouTube