Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Point Break Şerefine Sanal Atlayış Deneyimi

Point Break Şerefine Sanal Atlayış Deneyimi

Warner Bros. yeniden çektiği 90'ların sinema filmi Point Break'in İngiltere'de vizyona girmesi şerefine filmin bir sahnesini sanal gerçekliğe uyarladı.

Patrick Swayze ve Keanu Reeves‘in başrolünde oynadığı aksiyon ve suç filmi Point Break, Warner Bros. inisiyatifiyle yeniden sinemaya uyarlandı ve geçtiğimiz yıl sonunda ABD’de vizyona girdi. Bu kez Edgar Ramirez ve Luke Bracey‘nin başrolüne geçtiği 2015 yapımı Point Break‘in Birleşik Krallık’ta vizyona girmesiyle beraber Warner Bros. bir deneyim hazırlayarak filmin hayranlarını davet etti.

Filmin bir sahnesinde uçaktan atlayan ikili 21.000 ft. (6,4 km) yükseklikten atlayış tulumlarıyla serbest dalış yapıyor. Warner Bros. da 6 – 7 Şubat tarihlerinde Londra’da bulunanları bu atlayış deneyimini sanal gerçeklik içinde yaşamaya davet ediyor. Westfield Stratford City City‘de ziyaretçilerini bekleyen etkinlik Cumartesi günü 09:00 ile 21:00 arasında ve Pazar günü de 12:00’den 18:00’e kadar açık olacak.

Sanal gerçeklik içerisinde bir film sahnesini yaşamak ve bu sırada gerçek bir atlayış tulumu giyerek ortam koşullarını fiziksel çevreyle de desteklemek sanal gerçekliğin aktarması gereken alternatif bir yerde bulunma hissini temelden destekliyor.

Point Break’in resmi fragmanı;

Görsel; YouTube