Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kolektif Explore: Numan Numan, ULAK, Etkinlikcim

Kolektif Explore: Numan Numan, ULAK, Etkinlikcim

Yerel fikirlerin keşif sahnesi Kolektif Explore'un 8 Eylül'deki konuğu 212 genel müdürü melek yatırımcı Numan Numan, ULAK ve Etkinlikcim oldu.

Yerel fikirlerin, yaratıcı bireylerin ve girişimcilerin bir araya gelerek tecrübelerini paylaştığı etkinlik serisi Kolektif Explore’un 8 Eylül’de düzenlenen etkinliğiyle Kolektif House Sanayi’de devam etti. 212‘nin genel müdürü olan Numan Numan ile başlayan etkinlik yerel girişimlerden ULAK ve Etkinlikcim ile devam etti.

Finans sektöründe uzun yıllar çalışan, 13 yıl Japonya’da yaşayan ve ardından melek yatırımcı olarak girişimcilik dünyasına giren Numan Numan, 2010’da Türkiye’ye dönüş yaptı. Kolektif Explore’daki sohbetinde de Türkiye’nin küresel pazardaki konumu ve girişimcilik dünyasına dair deneyimlerini paylaştı.

Kişiye özel kurye servisi ULAK‘ın kurucusu Sabri Sami Toker, Uber’dan ilham alarak insanlara zaman kazandırmayı hedefleyerek yola çıkmış. Şu anda sadece İstanbul’da hizmet veren ULAK, gün içi kurye ve sipariş hizmeti olmak üzere iki temel fonksiyonu bulunuyor ve kullanıcılarına kurye hizmeti ve market, eczane alışverişi gibi günlük alışveriş hizmeti veriyor.

Etkinlikcim.com‘un eşkurucusu ve icra kurulu başkanı Efe Kethüda, etkinlik düzenlemek isteyen tüzel ve gerçek kişilerin etkinlikte ihtiyacı olan her şeyi karşılayabildiği bir pazar yeri olarak tanımlıyor girişimini. 6 – 7 yıllık etkinlik sektörü deneyimiyle yola çıkan Kethüda kolaylık, zaman ve aracı sorunlarını çözerek istenilen her konuda etkinlik hazırlama servisi sunuyor.

Görsel: Kolektif House