Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
İstanbul’da Tek Günlük Atölye: Telefon Kılıfını 3 Boyutlu Baskı ile Tasarla

İstanbul’da Tek Günlük Atölye: Telefon Kılıfını 3 Boyutlu Baskı ile Tasarla

Atölye İstanbul ve 3Dörtgen, Mixer'de 3 boyutlu baskı teknolojisi ile iPhone kılıfı basabileceğiniz bir atölye düzenliyor.

3 boyutlu baskı teknolojisinin dünyadaki tüm sektörleri kısa ve uzun vadede nasıl etkileyebileceğini Bigumigu’da her fırsatta yazıyoruz. SXSW Interactive konferansında geçen yıl bu teknoloji ile ilgili olan tüm oturumlara girip detaylı olarak sunumları aktarmıştık, ben de henüz geçen ay Chicago Halk Kütüphanesi’ndeki inovasyon labaratuarından 3 boyutlu baskı deneyimlerimi anlık olarak paylaşmıştım. Bigumigu’daki ilgileri haberler burada, neredeyse her alan için kullanımlarıyla birlikte.

Ama şimdi 3 boyutlu yazıcı ayağınıza geldi!

Türkiye’nin şu an için tek 3 boyutlu yazıcı mağazası 3Dörtgen, ve Atölye İstanbul bir araya geliyor ve bir pop-up workshop serisi başlatıyor. Hem de en sevdiğimiz sanat galerisi Mixer‘de! 3Dörtgen’de 3 boyutlu yazıcıları, hammaddeleri, yapı kitleri, yedek parçaları yani 3 boyutlu baskı dünyası ile ilgili her şeye ek olarak tasarımla ilgili dergi ve kitaplar da bulunuyor. Ayrıca 3 boyutlu baskı ile yaratılmış işlere sergi imkanı da sunuyorlar.

23 Kasım tarihinde gerçekleşecek atölye.

Bu atölyede katılımcılar kendi iPhone kılıflarını 3 boyutlu yazıcı ile kendileri basabilecekler. iPhone’u popüler kültürün simgesi olduğu için seçmişler, herkesin de tasarlamak isteyeceği erişilebilir ve yaygın kullanımlı bir ürün bana kalırsa.

Önemli bir nokta katılımcıların atölyeye kendi bilgisayarlarıyla gelmeleri gerektiği. Herhangi bir program bilmeleri şart değil.

Biletler bu adresten satın alınıyor.