Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Çocukları Özgür Bırakın, Dışarı Çıksınlar

Çocukları Özgür Bırakın, Dışarı Çıksınlar

Omo Türkiye, Türkiye'de çocukların %61'i dışarıda bir saatten fazla oynayamıyor diyerek, çocukların bu hapsine son verilmesi çağrısında bulunuyor.

Dışarı çıkmak, koşmak, düşmek, kirlenmek, bahçedeki kömürlüğe tırmanmak, ağaçlardan meyve toplamak, dondurmasına maç yapmak ve niceleri çocuk olmanın en canlı, en dinamik yönleri aslında. Arkadaşlarla hayal gücünden uydurulan oyunlar ve minik maceralar aslında yetişkin hayatımızın da seyrini belirliyor. Teknolojiye, dijitale, ekranlara kendimizi teslim etmeden önce dışarıda vakit geçirmek paha biçilemez bir fırsat.

MullenLowe Istanbul imzalı “Bırakın Çıksın, Özgürce Oynasın” reklam filmi, Türkiye’de çocukların %61’i dışarıda bir saatten fazla oynamadığı verisine dayanarak çocukların daha fazla dışarı çıkmasını teşvik ediyor ve ebeveynlerin bu ev hapsine bir son vermesini telkin ediyor.

MullenLowe London’ın geçtiğimiz ay yayınladığı Free the Kids – Dirt is Good filminin küresel ayağında bir parçası olan Bırakın Çıksın, Özgürce Oynasın, mesajını doğrudan ve güçlü bir dille veriyor. Çünkü her ne kadar insanın evladı her şeyden kıymetli olsa da, onu hapsetmek ve sakınmak, onun için herhangi bir iyilik getirmeyecektir.

Künye:

Reklamveren: Unilever / OMO
Reklamveren Yetkilileri: Kamuran Uçar, Alper Eroğlu, Özge Özmen, Şeyda Morran, Buse Paksoy
Ajans: MullenLowe İstanbul
Yetkili Yaratıcı Yönetici: Emrah Akay
Sanat Yönetmeni: Bozkurt Belibağlı
Marka Ekibi: Letisya Taşcı, Duygu Şener, Melih Ekim, Ecem Özçelik
Strateji: Yusuf Muslubaş
Ajans Prodüktörü: Hülya Toptaş
Yapım Şirketi: Anima İstanbul
Yapımcı: Erinç Koyun
Yönetmen: Walky & Talky
Görüntü Yönetmeni: Magni Agústsson
Post prodüksiyon: Imaj
Müzik: Mat Gri
Seslendirme: Taner Birsel, Efe Berk Çolak

Görsel: Youtube, Omo