Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Youth Republic’in Kristal Elma Oturumu Snapchat’ten Yayınlanacak!

Youth Republic’in Kristal Elma Oturumu Snapchat’ten Yayınlanacak!

Markaların gençlik kültürü ilişkisinin konuşulacağı seminerin konuşmacısı Özge Soykan.

Markalar, gençlik kültüründe nasıl ses bulur?

Gençlik kültürü çok katmanlı ve parçalara ayrılmış durumda. Bu kültürün içine karışmak markalar için büyük bir fırsat. Peki ne tür fikirler doğrudan bu kültürün içine damlıyor? Yaratıcı süreciniz bu kültürün içine geçecek fikirler bulmanıza izin veriyor mu? Markalarımızı gençlik kültürüne bağlamak için düşünme ve iş yapma şeklimizi değiştirmeli miyiz?

Tüm bu soruların yanıtlarını yarın (17 Eylül 2016) Kristal Elma’da saat 11.30’da Brand Room’da gerçekleşecek olan “How Brands Find Their Voice in Youth Culture” adlı oturumda Youth Republic’in Chief Strategy Officer’ı Özge Soykan’dan dinleyeceğiz.

Bu oturumda Youth Republic belki dünyada bir ilki de gerçekleştirecek: Oturum ajansın Snapchat hesabından (YouthRepublic) canlı olarak paylaşılacak. Bu paylaşımların sunumun içeriğiyle de doğrudan bir ilgisi var, zira;
– Snapchat gençlikte en hızlı yükselen platform. 15-25 yaş arasında çok yoğun bir kullanımı var, özellikle genç profesyoneller arasında hızla yaygınlaşıyor. İlginç olan, bu genç profesyonellerin üstlerinin bu uygulamadan haberi dahi yok.
– Markalar yoğun çabalarla gençlere ulaşmaya alışırken bu çabalar aynen Snapchat’in kendi mecrasında olduğu gibi görünüp kayboluyor. Markaların bunu hissetmeleri değerli bir deneyim olacak.