Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Markalara Benzersiz Hikayeler Yaratmak [Kristal Elma 2015]

Markalara Benzersiz Hikayeler Yaratmak [Kristal Elma 2015]

Ayhan Sicimoğlu’nun girişiyle başlayan seminerde, Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, Hürriyet’in yeni kuruluşu “Brands&Stories” hakkında bilgi verdi.

“Hastası olduğumuz” müzisyen ve TV programcısı Ayhan Sicimoğlu, her zamanki samimi, esprili ve insanı içine alan hikaye anlatımıyla başladı Kristal Elma’daki sohbetine. Öğrencilik yıllarından başladı, Roma’ya gidip nasıl müzisyen olduğuyla devam etti, gençlik yıllarındaki kız arkadaşıyla yaşadığı dokunaklı ayrılık hikayesini de yine kendine has tarzıyla anlatarak tadı damağımızda kalan konuşmayı sonlandırdı ve Hürriyet İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan’ı sahneye davet etti.

Zeynep Tandoğan; dijital ve basılı birçok alanda faaliyet gösteren ve milyonlarca insana ulaşan “Hürriyet Dünyası”nın yeni girişimi “Brands&Stories”in Türkiye’de bir ilk olduğundan bahsederek sözlerine başladı.

Markalar için harika hikayeler yaratan stüdyo olarak tanımladığı girişimde, söyledikleri her şeyin tüketiciye dokunmasını isteyen markalar, Hürriyet dünyasının sosyal medyadaki gücünü de kullanarak insanlara ulaşacak.

Bir araya gelen ekip; seçkin formatlar üretmek, entegre içerik yönetim sistemi, etkili dağıtım optimizasyonu, anlamlı yaratıcı dokunuş, gelişmiş raporlama sistemi gibi konular üzerinde çalışırken bunu belli başlı formatlarda hazırlıyor: Hürriyet Seyahat okurlarının aşina olduğu “En iyi 10 / ilk 10” formatında hazırlanan liste formatı, platformun doğasına göre üretilen video, görsel bakımından zengin, hikayeli içerikler ve tüm bunların bütün sosyal medya hesaplarıyla desteklenmesi.

Görsel; Bigumigu