Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yılın En İyi Otomobil Reklamları Seçiliyor, Oyunuzu Kullandınız mı?

Yılın En İyi Otomobil Reklamları Seçiliyor, Oyunuzu Kullandınız mı?

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve artık geleneksel hale getirilen ODD Gladyatörler, bir kez daha Türkiye’de otomotiv dünyasının ortaya koyduğu satış ve iletişim çalışmalarını ödüllendirecek. 

İletişim çalışmalarına ya da otomotiv sektörüne ilgi duyan herkes bu sene ODD Gladyatörler sitesine girerek oy verebilecek ve oylamalar anlık olarak görüntülenebilecek. 31 Aralık’a kadar oy kullananlar arasından 7 kişi Apple iPad kazanacak. 

İletişim Ödülleri kategorisinde “Yılın TV Uygulaması”, “Yılın Gazete Uygulaması”, “Yılın Radyo Uygulaması”, “Yılın Dergi Uygulaması”, “Yılın Fuar Standı” “Yılın Basın Lansmanı”, “Yılın PR/Etkinlik Uygulaması”, “Yılın Dijital Uygulaması”, “Yılın Outdoor Uygulaması”, “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi”, “Yılın Entegre İletişim Kampanyası” seçilecek.

Satış Ödülleri kategorisinde ise, “En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli”, “En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası”, “En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası”, “En Çok Satılan Otomobil Modeli”, “En Çok Satılan Otomobil Markası” ve “En Çok Satılan Marka (Otomobil + Hafif Ticari Araç)” belirlenecek.

Bu yılın adaylarını ODD Gladyatörler sitesinden, 2011’in ödül alan çalışmalarını da bu haberimizden inceleyebilirsiniz.