Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Yapay Zeka İşlerine Meydan Okuyan Yaratıcı Olimpiyat Kombinleri

Yapay Zeka İşlerine Meydan Okuyan Yaratıcı Olimpiyat Kombinleri

2024 Paris Olimpiyatları çoktan geride kalsa da, tüm dünyayı bir araya getiren bu spor olayı kreatif topluluklara ilham olmaya ediyor.

Stilist, model ve moda fotoğrafçısı Wisdom Kaye, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden paylaştığı editoryal çekimi ile adeta son dönemde ardı sıra paylaşılan yapay zeka destekli moda işlerine meydan okuyor.

Lokal Unsurlara Saygı Duruşu

2024 Paris Olimpiyat oyunlarında yer alan ve aralarında Çin, Brezilya, Fransa, Meksika, Filistin, ABD ve Türkiye gibi ülkelerin bulunduğu toplam 30 ülke için stylingler hazırlayan Kaye, bu stylingleri yaparken söz konusu ülkelerin bayraklarındaki tasarım elementlerinden ve kültürel miraslarından ilham alıyor. Tüm kombinlerde lüks moda markalarından parçalar kullanmayı tercih eden Wisdom Kaye, örneğin İtalya için yaptığı stylingte Ferragamo marka ayakkabılar kullanırken, ABD temalıda Amerika’nın ikonik moda markası Ralph Lauren markalı parçalara yer veriyor. Bu yönüyle Wisdom Kaye stylinglerinde, hem ülke bayraklarına; hem ülkelerin folklorik öğelerine hem de lokaldan globale uzanmış başarılı moda markalarına bir selam duruşu gerçekleştiriyor.

Ayrıca Wisdom Kaye’nin film karakterlerinden ilhamla yaptığı stylingler için kendisinin YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

Görsel: Instagram