Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Whoah! We’re going to Ibiza!*

Whoah! We’re going to Ibiza!*

E malûm yaz geldi; mevsimlik ürünlerde tutundurma çalışmaları hız kazandı. Ter temasını işleyen deodorant reklamları hem demode hem de pişti olmaya başladılar. Rowenta epilatör reklamındaki kedicik ile Rexona Reward reklamındaki domuzcuk aynı familyadan geliyorlar sanki.

Sıradışı markamız axe ise beyaz ın çapkınlar sınıfı tadında bir “axe akademi” kurayım demiş. Ancak ve malesef 2005 yılında Hindistan’ da yapılan ve Brezilya’ ya götüren ve hâlen yayında olan çalışmanın çevirisi ile karşımıza çıkmış. Müzik bile aynı.

Axe’ ın işlerini seviyoruz; ancak kizlar nerede sorusuna cevap olarak “ders vermeye gittiler anacım” şeklindeki cevabı pek tatminkâr olmamış bence… Azıcık ellerini ceplerine atmalarını istiyoruz. Özellikle tv’de dönen, gömlek üzerinden ciddi sinyaller yollayan reklâm filmini ve geçmişte biguda yayınlananları düşününce, hayli sıradan kalıyor.

Sıraselviler’ de, Axe Akademi’nin afişleri yapıştırılırken istedim bir tane. Afişler oralara buralara yapıştırılıyor, gençlerin konser afişlerinin üstüne. Anlamsız bir numara, aramadım ne oluyor bilmiyorum. Akademide ise önce okul kaydı, ardından ürün şifrenizi girip derslere kayıt yaptırmanız gerekiyor. Taş öğretim görevlilerinden 3 dönem eğitim alıyorsunuz 18 haziranda da mezuniyet partisinde çılgınlar gibi eğleniyor hem de öğrendiklerinizi pratiğe döküyormuşsunuz.

Dişikoloji, öpüşbilim, ayartmatik, telefonetik gibi dersleri de vermek gerekiyor. Ibiza, PS3 ve Çeşme tatili dereceyle mezun olan öğrencileri bekliyormuş. Ürün alıp şifre girince yorum yazarız artık, daha bu kadar keşfettik. iki tane de izlenesi film var akademide:P

*: tatil yeri Ibiza olunca orta okul yıllarımı hatırladım 🙂 venga boys

bu arada: geçen hafta thinker & talker ’08 organizasyonunda; ülker kalbim için yaptığı çalışmayla birincilik alan bigumuzdan sevgili janzu yu tebrik ediyorum 🙂 bana çok dedi haber yap diye; yapamadım, briefistan a yapıvermiş. başarılarının devamını diliyoruz.