Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Vücudun Sınırlarını Aşan Koreografi: The Chemical Brothers – Wide Open

Vücudun Sınırlarını Aşan Koreografi: The Chemical Brothers – Wide Open

The Chemical Brothers'ın Beck ile birlikte hazırladığı yeni parçası Wide Open'ın müzik videosu, bedenin ve fiziğin kendi sınırlarını aşma yolculuğunu işliyor.

İngiliz elektronik müzik grubu The Chemical Brothers, geçtiğimiz Temmuz ayında yayınladığı albümü Born In The Echoes’un son parçası Wide Open için hazırladığı müzik videosunu dün yayınladı. Beck‘in vokalleriyle değer kattığı parçanın müzik videosu hikaye, yapım ve anlatım açısından güçlü ve sürükleyici bir dile sahip.

Ex Machina‘da Kyoko rolüyle izlediğimiz ve filmdeki dans sahnesiyle hafızalarımızda yer edinen Sonoya Mizuno, videonun başrolüne geçerek hikayeyi de yukarıya taşıyor. Tüm sınırlarını aşarak kendini, insanlığa karşı şeffaflaştırmaya çalışan biri kişi, sonunda kendini bedeninin formunu yitirmiş halde buluyor.

Dom & Nic‘in yönetmenliğini üstlendiği müzik videosunda mekanik ve organik parçalar birleştirilerek kurgulanmış. Post prodüksiyon şirketi The Mill tarafından hazırlanan görsel efektlerde ise Sonoya Mizuno, dijital olarak modellenerek eş zamanlı dans etti. Bu dijital modelin iskeletini ise 107 anatomik kaburga oluşturuyor.

Künye:

Yönetmen: Dom & Nic
Yapımcı: John Madsen
Koreograf: Wayne McGregor
Dansçı: Sonoya Mizuno

Görsel; Youtube