Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Unutulmaz Filmlerin Düşük Poligon GIF’leri

Unutulmaz Filmlerin Düşük Poligon GIF’leri

Bruno Alberto, popüler kültüre yön veren film ve dizilerin hafızalara kazınan sahnelerini düşük poligonlu GIF’lere dönüştürüyor.

Brezilyalı sanatçı Bruno Alberto, temelde video oyunları için 3 boyutlu modeller ve sahneler yaratmak için kullanılan ancak, fotoğrafçılık alanında da yaygın olarak kullanılmaya başlanan düşük poligon tekniği ile “Low Poly Scenes” animasyonlu GIF’leri yarattı.

3B modelleme ve animasyon yeteneğini geliştirmek isteyen Alberto, bireysel projesine yaklaşık 1 ay önce başlamış. İlk yarattığı sahne ise Game of Thrones’un 6. sezonuna damgasını vuran “Hold the Door” sahnesi olmuş. Sanatçı, bu sahnenin ardından, film sahnelerine yönelmiş. Her şeyin hızlı ve doğal bir şekilde ilerlediğini söyleyen Alberto, işten arta kalan boş vakitlerinde projeyi geliştirmek için çalışacağını sözlerine ekliyor ve yakında daha fazla düşük poligon GIF’le karşımıza çıkacağının müjdesini veriyor.

Alberto; Geleceğe Dönüş Üçlemesi, Star Wars, Özgür Willy, Indiana Jones gibi birbirinden ünlü filmler ve 6. sezonu sona ermesiyle hayranlarının bir sonraki sezonu izlemek için önümüzdeki seneyi iple çektiği Game of Thrones dizisinden sahneleri canlandırdığı düşük poligon GIF’leri Facebook sayfası üzerinden yayınladı.

Görsel: Bruno Alberto