Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ünlü Drag Queen’ler Magnum Reklamında

Ünlü Drag Queen’ler Magnum Reklamında

Unilever’in yeni Magnum reklamında Drag Queen’ler başrolde.

Daha önce hep seksi kadınlar ve şık, yakışıklı erkeklerin flörtleşmelerine eşlik eden ve onları hazzın peşinde sürükleyen Magnum’un yeni kampanyasında, bu defa hazzın peşine düşenler havalı Drag Queen’ler.

Filmin ilk gösterimi geçtiğimiz günlerde Cannes Film Festivali’nde yapıldı. Filmde gösteri ve stüdyo sanatçısı William Belli’nin yanı sıra Gregory Woo, James Charis gibi isimler de yer alıyor.

Kampanyanın ardında yatan felsefe adında gizli: “Be True To Your Pleasure” (Hazzına Karşı Dürüst Ol). Rihanna’nın “Umbrella” şarkısının Mechanical Bride imzalı yavaş ve yumuşak versiyonunun eşlik ettiği filmde, Drag Queen’ler kameraya attıkları davetkar bakışlar eşliğinde Magnum’larını yiyorlar.

Film, Magnum’un felsefesini tam olarak yansıtıyor. Unilever’de Magnum markasını yöneten başkan yardımcısı Sophie Galvani yaptıkları filmi şöyle anlatmış: “Magnum’da yaptığımız her şey insanlara kendi hazlarını yaşamaları için ilham vermek, cüretkar olmalarını sağlamak ve fırsat yaratmak. Kim olduğunuzun ya da neyden haz aldığınızın önemi yok, bu film size o hazzı yakalamanız için, ilham verme motivasyonuyla yaratıldı.”

Martin Werner tarafından Los Angeles’ta çekilen, yapımcılığını Propaganda/Bacon’ın üstlendiği kampanya filmi İspanyol reklam ajansı Lola imzalı.

Görsel; Vimeo