Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Turkcell’den Dev Cep Telefonu ile Ellerini Kullanmadan SMS Yazma Oyunu

Turkcell’den Dev Cep Telefonu ile Ellerini Kullanmadan SMS Yazma Oyunu

60 saniye içinde ellerinizi hiç kullanmadan ve hata yapmadan "Hayat Paylaşınca Güzel" yazabilir misiniz?

Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri qwerty klavyeler bizi esir almış olsa da Turkcell konvensiyonel tuşları kullanarak eğlenceli bir uygulama hazırlamış.Cevahir alışveriş merkezine gidenler tus takımı üzerinde hoplayan insanlarla birlikte dev bir telefonla karşılaşıyorlar. Oyuna katılanlardan istenen 1 dakika içinde tus takımı üzerindeki doğru harflere zıplayarak ve basarak dolayısıyla alıştığımızın dışında ellerini hiç kullanmadan Turkcell’in sloganı ‘Hayat Paylaşınca Güzel’i yazmak, ama hatırlarsınız ki rakamlar ile bunu yapmak ellerimizi kullandığımız halde bile kolay değildi. 60 saniye içinde sloganı doğru şekilde yazıp oyunu kazananlara ödül olarak ortam birden konfeti, dans ekipleri, bando ile sürpriz bir kutlama havasına dönüyor ve eğlence başlıyor. Kazanan ekiplerin ödülü ayrıca kupa ve Turkcell Maxiplus 5 cep telefonu olmuş.
Gün içerisinde oyunu oynayan sayısı farklı kişi sayısındaki ekiplerle yaklaşık 500 kişi. Belirlenen zaman dilimi içerisinde yazıyı yazabilen ekip sayısı 4. Dev cep telefonu platforumunu ve etkinliği gün boyunca Cevahir AVM’ye giren kişilerden gören kişi sayısı 250.000.
‘Ellerinizi kullanmadan SMS yazabilir misiniz?” sorusundan çıkan etkinlikte tek başına belirlenen sürede mesajı yazmak mümkün olmadığı için katılımcılar arkadaşları veya hiç tanımadıkları kişilerle birlikte oyunu oynamışlar. Oyunun mesajı da zaten; ‘Hayat eğlenceyi paylaşınca güzel.”

Künye

Marka Ekibi:Mustafa Kemal Gürel, Merlin Yılmaz
Yaratıcı Ekip:Mustafa Kemal Gürel, Serdar Tülbentçi
Etkinlik/Organizasyon Ajansı: Halat Org.
Yönetmen: Coşkun Aşar
Montaj: Can Sarcan