Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Toyota, Hava Durumu Sunucularından Yıllardır Beklediğimiz İntikamı Alıyor

Toyota, Hava Durumu Sunucularından Yıllardır Beklediğimiz İntikamı Alıyor

Toyota, hava durumu spikerlerinden, elimizde montla kan ter içinde kaldığımız ve babetlerle sucuk gibi ıslandığımız günlerin intikamını tatlı tatlı almış.

Toyota, yeni modeli Aygo’nun kampanya videosunda hava durumu spikerlerine “İddiaya var mısın?” demiş ve onları 1 ay boyunca kendi hava tahminleriyle senkronize edilmiş tepe pencereli Toyota Aygo’nun içine koymuş.

Del Campo Saatchi&Saatchi İspanya tarafından hazırlanan videoda, Madrid, Milano ve Brüksel’den 3 ünlü hava durumu sunucusu başrolde. Sunuculardan istenilen şey ilk bakışta gayet makul bir istek gibi görünüyor: Kendilerine verilen bir yazlık, bir de kışlık kıyafet ile her gün kendi tahminlerine göre giyinecek ve Toyota Aygo’larına binecekler. Aynı zamanda Aygo’nun tepe penceresi, bu üç sunucunun kendi hava tahminine göre otomatik olarak açılıp kapanacak. Yani hava açık derlerse pencere açık, yağışlı derlerse kapalı kalacak.

2 dakikalık video boyunca kendi tahmini yüzünden yazlık giysileriyle karda yürümek zorunda kalan, tepe penceresinden üzerine yağmur boşalan spikerleri izlemek insanı kıs kıs güldürüyor.