Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
The Guardian’ın Müzik Projesi: Six Songs of Me

The Guardian’ın Müzik Projesi: Six Songs of Me

İngiliz gazetesi The Guardian'ın, geçtiğimiz ay sosyal medya ajansı We Are social ile başlattığı müzik projesi "Six Songs of Me", müzikseverler ve bloggerlar tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sizi siz yapan, belki de "hayatımın parçası" diye tabir edebileceğiniz 6 farklı türde parçayı herkesle paylaşabildiğiniz projede, tüm dünya genelinde hangi türde, en çok hangi parçaların sevilerek dinlendiğini görebiliyoruz.

Facebook hesabıyla giriş yapılan mikro site Spotify ile bağlantılı çalıştığından çok geniş bir müzik arşivi sunuyor. Site üzerinden en çok sevdiğiniz dans parçası, sizi çocukluğunuza götüren şarkı, en çok sevdiğiniz aşk parçası gibi seçeneklerde seçtiğiniz 6 parçayı, Spotify aboneliğiniz varsa site üzerinden de dinleyebiliyorsunuz.

Böylesine geniş çaplı bir müzik projesi tabiki en büyük etkileşimini müzik camiasının içinde olan, sanatçı, söz-müzik yazarı ve bloggerlarla yaşıyor. Önde gelen gazetelerden The Guardian'ın projeyi üstlenmesi de parça seçimlerine katılım oranının yüksek olacağı anlamına geliyor. Eğer siz de projede yer almak, parçalarınızı Facebook'tan arkadaşlarınızla ve tüm dünyayla paylaşmak istiyorsanız sizi en çok etkileyen 6 parçayı buradan seçebilirsiniz.