Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Telefonunuzu Ele Geçiren Müzik Videosu

Telefonunuzu Ele Geçiren Müzik Videosu

Japon pop grubu Lyrical School'un Run and Run parçası için hazırlanan müzik videosu ya akıllı telefonun içine sıkışıyor ya da akıllı telefonunuzu ele geçiriyor.

Japon müzik dünyası da dünyanın geri kalanı gibi pop, rock, rap gibi ana akım altyapılardan beslense de bu türlerin önüne Japonya’yı temsilen bir “J-” eki geldiği zaman müzikler bir anda bambaşka bir çehreye sahip oluyor. J-Pop da Japonya menşeli pop müzisyenlerin janrını tanımlıyor.

J-Pop topluluğu olan Lyrical School da yeni müzik videosunu Run and Run isimli parçası için yayınladı. Dikey olarak çekilen bu müzik videosu bilgisayarınızın kocaman ekranı için değil akıllı telefonunuz için hazırlandı. Videonun aktarmak istediği deneyimin tam anlamıyla yaşamak için akıllı telefonunuzdan izlemekte büyük fayda var. Tabii bir de İngilizce veya Türkçe klavye yerine Japonca klavye kullanıyorsanız tuş konumlandırmasına ve alfabelerinin çeşitliliğine de aşina olabilirsiniz. Fakat bunu gözardı etseniz bile Run and Run’ın videosu akıllı telefonunuzu ele geçiriyor ve FaceTime’dan Twitter’a, Vine’dan Vimeo’ya ve Live Photos özelliğine kadar iPhone’un pek çok özelliğini ve uygulamasını kullanarak grup üyelerinin iletişimini aktarıyor.

Görsel: Lyrical School