Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tasarım Design Book Club Açıldı

Tasarım Design Book Club Açıldı

Evet haftasonu böyle bi haber ögrenmek gercekten süper oldu :)) Hep istemiştim böyle bir yer, daha önce var mıydı bilmiyorum ama ben yeni duydum. Artık gidip bakıp dokunup içini karıştırıp biraz da okuyarak istediğimiz tasarım kitabını elde edeceğiz…

Tasarım Design Book Club’ın Cumhuriyet caddesi, 327 numaralı Harbiye’deki yeni showroomu açıldı. Tasarım Design Book Club’a 0212. 241 15 25 – 26 numaralı telefonlardan ve 0212.241 15 27 nolu fakstan da ulaşma imkanı bulunuyor.

Mimari, iç mimari, peyzaj mimarisi, endüstri tasarımı, grafik tasarım, fotoğraf ve sanat konularında Tasarım Yayın Grubu’nun kendi yayınladığı kitapların yanı sıra dünyanın en büyük ve tanınmış yayınevlerinin 1.000’den fazla kitabı Tasarım Design Book Club’ın raflarında yerlerini aldılar.

Önümüzdeki günlerde Tasarım Design Book Club’ta imza günleri, Türk ve yabancı mimarlarla, tasarımcılarla, fotografçılarla sohbet toplantıları, yeni çıkan kitapların tanıtımları vb aktiviteler de düzenlenecek.

Öte yandan üç farklı formatta (platin, gold, normal) hazırlanacak olan Tasarım Design Book Club üye kartını ile de kitap dostlarına çeşitli avantajlar sağlanacak.