Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sus Konuşma!

Sus Konuşma!

Tüketiciler Birliği tarafından hazırlanmış bir internet sitesi bu defa Türk Telekom’ un şehir içi görüşme fiyatlarıyla, şehirlerarası görüşme fiyatlarını eşit tarifeden fiyatlandırmasını topa tutuyor.

Adresi ise oldukça hoş olmuş; telekazık.org.

Kesinlikle dinlemenizi önerdiğim radyo spotlarını, bannerları indirebiliyorsunuz, yeni faturanızın ne kadar geleceğini hesaplayabiliyorsunuz, tek form ile TK’ ya, Ulaştırma Bakanlığına, Rekabet Kurumuna ve Tüketiciler Birliği’ne şikayetinizi dile getirebiliyorsunuz, forum ortamında yorum yazabiliyorsunuz.

Enflasyonu çift haneli oranlara kabartacak bir etken olarak görülmesine karşın, şahsi kanaatim cep telefonundan hem daha ucuz hem de gsm şebekesinde şebeke içi her yere aynı parayı ödüyoruz. O zaman şehirler arası indirimi neden kutlama sitesi yapılmamış tuhafıma gitmedi değil. Ne de olsa evde ev telefonu ile konuşulur.

Ne olursa olsun, toplumsal tepkiyi internette dile getirmek artık kimliğimiz haline gelmeli diye düşünüyoruz. Sorgun ormanları, küresel ısınma toplaşmaları vs. derken iett zamları ve klor oranı yüksek sular için de tepkimizi burada dile getireceğiz gibi geliyor, zira gelecek bunu gösteriyor. Bu şekilde belki, artık konuşan ve sesini duyuran bir toplum olacağız. (ümidiyle)