Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Unfinished Business Kahramanlarının Montajlandığı Stok Görseller

Unfinished Business Kahramanlarının Montajlandığı Stok Görseller

Unfinished Business'ın vizyona girmesine sayılı günler kala kahramanları iş yeriyle ilgili sıkıcı stok görsellere montajlandı.

Ne olduğuna aşırı yüzeysel baktığınızda Vince Vaughn ve birkaç oyuncunun stok görsellerin sıkıcılığıyla montajlanarak dalga geçtiğini görüp “bu zamana kadar kaç komedyen/oyuncu bu fırsatı kaçırdı”, “cidden ilk defa mı birinin aklına geldi” diye düşünmüş olabilirsiniz belki. Aslında yakın zamanda The Stock Photobomber projesiyle reklamcı Matt Vescovo stok görselleri işgal etme görevini üstlenmişti. 

Şimdi bahsedeceğimiz montajlardaysa Vescovo’nun ilgisi yok ve bunları Vaughn’un başrolünü üstlendiği Unfinished Business filmine borçluyuz. 

ABD’de bu hafta vizyona girecek film (Türkiye için vizyon tarihi 22 Mayıs) şerefine Twentieth Century Fox‘un iStock‘la yaptığı anlaşmayla oyuncuların yer aldığı söz konusu stok görseller yaratıldı. Görseller üç hafta içinde editöryel amaçlı ücretsiz kullanılabilecek.

Sadece bu hafta kullanıma açık olan dört görsel ve üç hafta içinde gelecek diğer görsellerin takibi için buraya bakabilirsiniz. #UnfinishedBusiness ve #StarStock konuyla ilgili etiketler. 

Görselleri gerçekten kullanan olur mu, derseniz The Globe and Mail Y neslini konu alan makalesinde görsellerden birine yer verdi bile. 

Filmin fragmanına ve tüm görsel serisine ise aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Kaynak