Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı

Sprite Yard Geliyor! Hazır mısınız?

Bir sosyal iletişim ağı sitesinde en fazla kaç Sprite içilebilir? Bunu hesaplayabileceklerini daha önce söyleselerdi, sanırım hiç kimse inanmazdı! Ama artık bir Sprite Yard‘ımız olacak…
Sprite Yard
Sosyal iletişim ağlarına yeni bir boyut getirecek bir mobil uygulamayla karşımızdalar yine. Dünyanın en büyük markası olduğunu göstermek için en ufak boşluğu gerçekten güzel değerlendiren the Coca-Cola Company sunar: Sprite Yard! “a real-time digital ‘on-the-go’ community that provides social connections and downloadable content via consumers’ mobile phones, anytime, anywhere. “hareket halindeki tüketicilerimiz için gerçek zamanlı sosyal iletişim ağı ve yüklenebilir içerik”

+- Bir markanın ürünü olduğu için gereksiz reklama yer vermemesi de Sprite Yard’ı diğerlerinden ayıran en güzel özelliklerden. Ayrıca mobil harcamalarımızda önemli bir yeri olan melodi indirme alışkanlığımız için de alternatif bir sistemi var bu wap sitesinin. Önce bir markete gidip bir Sprite alıyorsunuz, daha sonra da şişede yer alan PIN numarasıyla seçtiğiniz melodiyi indirebiliyorsunuz cep telefonunuza. Amerika’daki kullanıcı sayısının önümüzdeki günlerde artmasıyla birlikte sistem test aşamasını tamamen tamamlayacak ve tüm dünyada kullanıma sunulacak. Şu an için gündüz saatlerinde çok kötü bir verime sahip olduğunu söylemem gerekiyor.

! Siz şimdiden kendinize bir etiket bulun, çok yakında WAP uyumlu cep telefonunuzda profil hazırlamaya başlayacaksınız.