Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sprite’tan Yazın Ortasında Yavaş Çekim Serinlik

Sprite’tan Yazın Ortasında Yavaş Çekim Serinlik

Sprite İsrail kumsallarında hava 30 derecenin üzerindeyken insanları serinlettiğini hatırlatmanın kalıcı bir yolunu buluyor.

Photobooth ve otomat projeleri hangi marka tekrarlarsa tekrarlasın tutmaya devam edecek gibi; özellikle kendi marka mesajlarını verebildikleri sürece.

Sprite henüz geride bıraktığımız yaz aylarından birinde İsrail plajlarında hava 30 derecenin üzerindeyken insanları serinletiyor olduğunu hafızalara kazımanın en kalıcı yolunu bulmuş. Çünkü bu bir etkinlik projesiyken şimdi o günleri yad eden bir vaka videosuna da sahip.

Markanın plaja yerleştirdiği platform önünde poz veren insanların yüzüne su balonları atılıyor ve balonun patlama anı yavaş çekimde kaydediliyor. Facebook bağlantısı olan yavaş çekim kamera kullanılan projede herkes kendi eğlenceli videosun anında Facebook’a post edebiliyor.

İsrail’de toplam 3 plaja bu platform kurulmuş ve 485 kişi kendi videosunu yaratmış. Paylaşanı da çok olmuş elbette. Bir etkinlik projesi markanın Facebook takipçi sayısını dahi artırabilir.

Bu işleri de hatırlayalım:

Yandex’ten Kristal Elma’da GIF Stüdyosu

Adidas’tan Animated GIF Fotoğraf Kabini

Citibank’tan Dev Kar Küresi