Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Skoda’dan Gençlere Özel Skoda Hostel

Skoda’dan Gençlere Özel Skoda Hostel

Skoda Rusyalı gençleri hedef alırken Moskova'nın ortasına içinde bir hostelde olan her şeyi barındıran Skoda otomobilleri yerleştiriyor.

Skoda gençlerin ihtiyacı olan her şey otomobillerinde olmasına rağmen bundan önce onlara yönelik hiçbir iletişim çalışmasında bulunmamış. Bulunmaya karar verdiğinde de onlar neredeyse oraya gitmeye karar vermiş. Skoda için Proximity Rusya’nın geliştirdiği proje yaz aylarında Moskova’ya giden gençlerin bu seyahatten önce kalacak uygun fiyatlı yer bulmak için uğradıkları Airbnb gibi servisleri inceliyor, daha sonra Tripping ile anlaşma yapıyor. İnternette kalacak yer aradığınızda hostel seçeneklerinin arasında, hatta en başta Skoda Hostel’da kalabileceğinizi görüyorsunuz.

Otomobillerin içine sıradan bir hostelde olan her şeyi yani yatak, internet bağlantısı, çalmak isteyeceğiniz havlular gibi ayrıntıları içinde barındıran Skoda Hostel şehrin en güzel parklarına yerleştirilmiş. Böylece manzarası olan bir yerde konaklamış oluyorsunuz. Bir de elbette altınızda otomobiliniz var ve şehri istediğiniz gibi gezip keşdefebiliyorusunuz. Üstelik ücret yalnızca beğenme, paylaşma gibi sosyal aksiyonlar.
Gençleri hedef alan bundan iyi test sürüşü kampanyası olamaz bana kalırsa.